ElDiablo Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Czapka rowerowa z wind stoperem. Niestety test kiedy indziej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusek997 Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Nie jest to może bezpośrednio związane z rowerem ale postanowiłem zrobić prawo jazdy kat. B żeby samochodem dojeżdżać na zawody itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dziś zakupiłem Kastete Deore + Łańcuch HG53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 27 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Klamki FR5, zielony Finish Line 120ml i klocki hamulcowe Merida Green Brake. Teraz muszę zapolować na jakąś fajną, lekką (i tanią) sztycę w rozmiarze 27,2. Nie jest to może bezpośrednio związane z rowerem ale postanowiłem zrobić prawo jazdy kat. B żeby samochodem dojeżdżać na zawody itp No to piona, bo również na prawko zacząłem łazić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Listopada 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Zimowe getry kolarskie.. No to piona, bo również na prawko zacząłem łazić ;-) Franek - to ja się będę bacznie rozglądał gdy trafię w Twoje okolice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 27 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Franek. wiesz,że drzewniej młodociani przestępcy, tfu, kierowcy naklejali se na szybkę zielony liść- że niby kierowca jest zielony Czekaj, jak ten listek wyglądał? Chyba tak Nie,nie -to nie taki... O, taki ci on był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomke1 Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 W sumie to zakupy już świąteczne - z lekkim wyprzedzeniem - Camelbak MULE NV 2011 zielony - Camelbak Podium Big Chill na krótkie trasy i drugi dla żony - Buty SH-M161 - Pedały PD-M785 I tylko teraz czekać na kurierów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missolini Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dziś zamówione hamulce - Shimano Deore XT BL-M785 w najbliższym czasie muszę dokupić jeszcze manetki XT i sztycę 27.2/350mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nie bój żaby mrmorty, szaleńcem ani desperatą nie jestem. durnykocie, mam na dachu tabliczkę z wielką literą "L", która oznacza "Ludzie uciekać!", także listek mi niepotrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No więc ostatnimi czasy drobne zakupy: - piasta SLX - przerzutka tylna Alivio RD-M430 9 rz. - łańcuch Deore CN-HG53 - manetka Deore 9 speed - klamka pod V'ki używana i przerabiana do wagi ok. 20g; nie wiem jaka dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 - klamka pod V'ki używana i przerabiana do wagi ok. 20g; nie wiem jaka dokładnie 20g? Co to za klamka? Wrzuć fotę na wadze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Franio Kupuję używaną klamkę od Tomka z Tomedu w Katowicach. Chciałem jakieś tanie Alivio, ale nie miał akurat i zaproponował swoją klamkę za 20 zł. Mówił, że siedział prawie godzinę, żeby ważyła ok 20g. Jutro odbiorę rowerek to zobaczymy co i jak. BTW. tego SLX'a też dostałem dość promocyjne, bo Tomek akurat nie miał żadnego Deore. Poza tym, ciekaw jestem jak będzie to nowe 9-rzędowe Alivio przerzucać. Altus nie był super płynną przerzutką. Sry za mały off-top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cała, jedna klamka w stanie umożliwiającym bezpieczne używanie o wadze 20g?! No way! Same śruby regulacyjne normalnie ważą połowę tego :x Może mówisz o samej dźwigni, czy coś, bo niemożliwe, żeby klamka (wliczając w to dźwignię, korpus, obejmę, śruby regulacyjne) była w stanie tyle ważyć! Pokazuj foty, bo nie uwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Siodełko Selle Italia Slr Xc Flow - przedświąteczny prezent od dziewczyny Rogi Smica Micro Bar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ok. Odebrałem rower i zapytałem o klamkę. Okazuje się, że jest to hand-made, zrobiona osobiście przez Tomka. Jaka jest dokładna waga nie pamiętał, ale jak będę miał czas i wagę pod ręką, to zważę. Mnie także nie chce się wierzyć, że klamka może być taka lekka. Wypatrujcie w przyszłym tygodniu tematu z moim rowerem. Tam się trochę rozpiszę. Ale żeby nie robić off-topu, to dodam, że kupiłem koszyk na bidon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dziś zakupione pedały XT wraz z blokami oraz pulsometr sigma pc 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A ja kupiłem ostatnio opony Maxxis larsen tt, kable unexa, dętki geaxa , klocki clarksa, chwyty boplighta i parę drobiazgów.Trwają przygotowania na sezon 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Korba deore używana. Jeszcze amortyzator plus pare drobiazgów i bedzie piąty rower.... Mam już: górala slx/xt, alu rama + karbonowe widełki, koła dt, amor marzocchi (w planach coś lepszego) szosa ghost race 6500 c z 2008 roku, cała na ultegrze szosa na alu ramie osprzet shimano 600/105 góral zimówka, alu rama gary fisher, osprzet: altus/acera/alivio Kiedyś na pewno kupię sobie fulla do Enduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Piąty? Ja zastanawiam się dopiero nad trzecim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusek997 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Piąty? jejku ja się cieszę ze swojego jedynego roweru aczkolwiek planuje kupić na wakacjach jakąś kolarzówkę na utegrze może i nawet skuszę się na dura ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Na trzech rowerach jeżdżę w sezonie regularnie, teraz tylko zimówka+szosa na sh 600. W zasadzie na tej szosie to robię 60% przebiegu w roku. Najmniej jeżdżę na tej szosie na ultegrze, kupno jej to chyba był mój kaprys tylko , w tej chwili czeka sobie z trenażerem na zimę A aktualnie składam rower, który będzie moim ,,trekingiem'' na kołach 26. Rama accent el nino 21 cali. Trochę za dużą kiedyś kupiłem i kiepsko się jeździło po lesie, za to na trekinga się nada, do tego bagażnik, sakwy, opony schwalbe maraton plus i można jeździć na wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakRowerowy Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A ja kupiłem sobie 2 dętki nie przebijalne Foss - zobaczymy jak to z nimi będzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Moje zakupy to: Fox F32RL 120mm - już dotarł Koła składane na Dartmoorach, Mavicach, Mac 424 - w drodze do mnie Kaseta XT - w drodze do mnie Łańcuch LX HG-73 - w drodze do mnie Magnes do licznika Sigma na płaskie szprychy - w drodze do mnie Mocowanie linki hamulcowej do amortyzatora Fox - w drodze do mnie Dzięki tym trzem pierwszym zakupom rowerek lżejszy w sumie o troszeczkę ponad 1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hushovd Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Komplet gumek do licznika sigmy i nowy magnes stary przez roztargnienie sprzedałem z kołami..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 na mikołaja i na nowy sezon nowy uginacz - DT XRC 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.