Mod Team mrmorty Napisano 19 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Poprzedni temat mocno się rozrósł więc zaczynamy od nowa, zasady bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 A zatem więc zacznę Zamówiłem Sigmę 1609 (bo 509 zaczęła być dla mnie "za mała") i dwie dętki Schwalbe. Ciekawa rzecz - złazi mi z dętki powietrze, ale nie ma nigdzie dziury, a wentyl szczelny. Prawie że się z nią kąpałem i nic nie znalazłem... P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ja zrobiłem ostatnio sporo zakupów -kierownica Boplight Team -mostek ControlTech -gripy Boplight piankowe -koszyk na bidon Mattock 38g -klamki hamulcowe Avid FR5 -podkładki pod mostek KCNC niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti1232 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 3 dętki conti z czego jedn juz po snejku xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maree Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Komplet kół: - obręcze Alexrims ZX24 - szprychy DT Swiss - piasty SH M525 - opony Schwalbe Smart Sam - dętki, taśmy Schwalbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ostatni mój zakup rowerowy to kask Giro Phase i Isostar z bidonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamPay1 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 A ja zakupiłem licznik słynnej marki noname za 40pln - ciężko o tani licznik z podświetleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maik Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Kask Uvex boss race co by zastąpił świętej pamięci rozłupany Cratoni. Póki co jest fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ostatnio Fox F80RL, piasta przednia Shimano Hone pod CL i 36 otworów, teraz polujemy na heble, obręcze, piastę tył i szprychy, będą nowe koła, hamulce i amortyzator Szkoda, że dopiero mogę to wszystko na raz zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych B-stok Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Zamówiony został komplet napędu Sram X.9 2x10 zastąpi cieniutki jak du.a węża zestaw alivio/LX pozostaje kwestia dobrania odpowiedniej kasety na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubus88 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 U mnie nowe hample formuly oro k18, gripshifty x0, tylna zmieniarka x9, opony schwalbe racing ron (czy jakoś tak). Teraz trza poszukać fajnego przewodu do hampli, oraz zlikwidować garba z opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Lampki Knog Beetle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Kierownica Race Face Ride Riser. Mostek Accent Twister. Cholernie mi sie podoba to oczko RF, które widać między elementami przedniej pokrywki mostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neider Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Rama Accent Apex, Rodex-XF07 widelec karbonowy i hamulce Tiagry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linkas Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Tylna czerwona lampka no-name. Przynajmniej była tania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GChmiel Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Skuwacz do łańcucha z go-sportu. Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NooreQ Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Caly osprzet slx`a:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maree Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Rama Kross Level A6 Stery Cane Creek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti1232 Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 rock shox duke race poniewaz stary a dobry rst(nie zartuje po nasmarowaniu grafitowym pod waga 50 kg wykorzystywal caly skok) dostal dosyć dużego luzu :icon_wink: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Koszyk: Specialized E CAGE czarny Bidon: ISOSTAR 650ML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Sigma Onyx Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Na jutrzejsze imieniny Berkner Functional od żony, a od siebie trochę narzędzi do korb, suportów i kaset / wolnobiegów P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Wymieniłem napęd więc: - Kaseta SLX - Mechanizm korbowy SLX - Lancuch CN-HG73 - i po wielu przebojach zdecydowałem się na Piasta tylna DEORE XT Teraz czekam na montaż na rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maree Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Części do napędu: - korba, suport, kaseta, przerzutka przednia, manetki - SH ALIVIO - przerzutka tylna - SH DEORE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolexx Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Łańcuch XT, nowe łyżki do opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.