Skocz do zawartości

[zakupy cz2] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A zatem więc zacznę :)

Zamówiłem Sigmę 1609 (bo 509 zaczęła być dla mnie "za mała") i dwie dętki Schwalbe. Ciekawa rzecz - złazi mi z dętki powietrze, ale nie ma nigdzie dziury, a wentyl szczelny. Prawie że się z nią kąpałem i nic nie znalazłem...

P.

Napisano

Komplet kół:

- obręcze Alexrims ZX24

- szprychy DT Swiss

- piasty SH M525

- opony Schwalbe Smart Sam

- dętki, taśmy Schwalbe

:)

Napisano

Kask Uvex boss race co by zastąpił świętej pamięci rozłupany Cratoni.

Póki co jest fajnie :)

Napisano

Ostatnio Fox F80RL, piasta przednia Shimano Hone pod CL i 36 otworów, teraz polujemy na heble, obręcze, piastę tył i szprychy, będą nowe koła, hamulce i amortyzator :)

Szkoda, że dopiero mogę to wszystko na raz zamontować :(

Napisano

U mnie nowe hample formuly oro k18, gripshifty x0, tylna zmieniarka x9, opony schwalbe racing ron (czy jakoś tak). Teraz trza poszukać fajnego przewodu do hampli, oraz zlikwidować garba z opony.

Napisano

Kierownica Race Face Ride Riser.

Mostek Accent Twister.

Cholernie mi sie podoba to oczko RF, które widać między elementami przedniej pokrywki mostka :wub:

Napisano

rock shox duke race poniewaz stary a dobry rst(nie zartuje po nasmarowaniu grafitowym pod waga 50 kg wykorzystywal caly skok) dostal dosyć dużego luzu :thumbsup::icon_wink: :icon_wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

Napisano

Na jutrzejsze imieniny Berkner Functional od żony, a od siebie trochę narzędzi do korb, suportów i kaset / wolnobiegów :)

P.

Napisano

Wymieniłem napęd więc:

- Kaseta SLX

- Mechanizm korbowy SLX

- Lancuch CN-HG73

- i po wielu przebojach zdecydowałem się na Piasta tylna DEORE XT

Teraz czekam na montaż na rowerku :)

Napisano

Części do napędu:

- korba, suport, kaseta, przerzutka przednia, manetki - SH ALIVIO

- przerzutka tylna - SH DEORE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...