Gość Nowy Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Z tego względu że z przodu nie mam podejścia pod v-ki (kwestia obręczy), a chciałbym żeby tam w ogóle coś było zdecydowałem się na kupno tarczówek mechanicznych. Wybór padł na: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79021500 I tutaj pojawił się problem, ponieważ nie jestem pewien czy hamulec podejdzie pod mój amortyzator - RST CAPA C5, jeżeli ktoś mógłby rozwiać moje wątpliwości to byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Potrzebny bedzie adapter (zasisk jest w standardzie Post Mount, CAPA ma uchwyt w standardzie IS). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 qrcze jak kupowalem nowke BR-475 to w komplecie byl ten adapter, widze, ze tutaj jest odkrecony :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.