Kubcak Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Cześć. Planuje przejechać dystans od Bałtyku po Tatry, z Gdyni lub Gdańska do Zakopanego lub Nowego targu. Samemu wiadomo jak jest, nie ma do kogo się odezwać i troche nudno więc poszukuje osoby która byłaby zainteresowana przejechaniem ze mna tego dystansu. Jazda odbywałaby się na kolarzówkach, trasa podzielona na 4 lub 5 etapy, około po 180 km na dzień, spanie w schroniskach młodzieżowych ( 20 zł noc). 180 km to nie jest mało, trzeba mieć kondycje i ogólnie mieć wcześniej większa styczność z kolarka. Termin wyprawy planuje na 5 lipca jednak mogę go o pare dni do przodu przesunąć. Zapomniałem dodać, mam 18 lat. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany proszę się odezwać na maila: kubcak1@gmail.com w celu wymienienia się nr telefonu lub gg. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubcak Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Nikt nie jest zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emotive Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Jak dobrze rozumiem jestes z Szczawnicy i bedziesz jechał z Gdańska lub Gdyni do Zakopanego? A nie na odwrót? A do Gdańska lub Gdyni czym planujesz dojechac? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubcak Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Jak dobrze rozumiem jestes z Szczawnicy i bedziesz jechał z Gdańska lub Gdyni do Zakopanego? A nie na odwrót? A do Gdańska lub Gdyni czym planujesz dojechac? Pozdrawiam W środę wyjeżdżam pociągiem do Gdyni, 5 dni koncertów ( opener) i wracam do domu rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.