Skocz do zawartości

[Wyprawa] od Bałtyku po Tatry

Kubcak

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Planuje przejechać dystans od Bałtyku po Tatry, z Gdyni lub Gdańska do Zakopanego lub Nowego targu. Samemu wiadomo jak jest, nie ma do kogo się odezwać i troche nudno więc poszukuje osoby która byłaby zainteresowana przejechaniem ze mna tego dystansu. Jazda odbywałaby się na kolarzówkach, trasa podzielona na 4 lub 5 etapy, około po 180 km na dzień, spanie w schroniskach młodzieżowych ( 20 zł noc). 180 km to nie jest mało, trzeba mieć kondycje i ogólnie mieć wcześniej większa styczność z kolarka. Termin wyprawy planuje na 5 lipca jednak mogę go o pare dni do przodu przesunąć. Zapomniałem dodać, mam 18 lat. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany proszę się odezwać na maila: kubcak1@gmail.com w celu wymienienia się nr telefonu lub gg.

Pozdrawiam Michał

Jak dobrze rozumiem jestes z Szczawnicy i bedziesz jechał z Gdańska lub Gdyni do Zakopanego? A nie na odwrót? :D A do Gdańska lub Gdyni czym planujesz dojechac? :D

Pozdrawiam :)

W środę wyjeżdżam pociągiem do Gdyni, 5 dni koncertów ( opener) i wracam do domu rowerem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...