m2sc Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam - chcialbym się dowiedzieć gdzie w Poznaniu mogę zakupić 6 śrub pod tarcze i 2 śruby pod zaciski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 W każdym sklepie rowerowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m2sc Napisano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 No właśnie byłem już w dwóch i tylko w zestawach z tarczami/zaciskami ... W sklepie metalowym też nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vidoq5 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 jedź do dobrego sklepu z serwisem, starołęka, ogrody, dąbrowskiego, winogrady niedaleko castoramy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Do zacisków spokojnie dostaniesz w metalowym - jak u mnie w Mińsku nie ma z tym najmniejszego problemu to u Ciebie też Jeśli chodzi o śruby do tarcz to czasem z tym bywa problem, ale w jakimś większym rowerowym po prostu muszą je mieć. Obstawiam Cyklotur - przynajmniej w internetowym je mają http://www.cyklotur.com/x_C_X__P_SKLEP_STACJONARNY.html?PZTA=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichu Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Pytaj o sruby M5 i na pewno dostaniesz w każdym metalowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnyADV Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Poznań, Małeckiego 18. (koło rynku łazarskiego) w większości przypadków jest to pierwszy adres jaki odwiedzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.