wiewiurekk Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Pisze do was z prośbą pomocy wybrania roweru mojej osobie Mam takie wymagania dotyczace roweru : -Ma być zarówno na drogi jak i do lasu na wypady ( gorki, piach , hopki itd) z naciskiem wlasnie na trasy w lesie -chce żeby był to dobry sprzęt, malo wadliwy ( ostatni moj rower psuł sie zawsze pod koniec wakacji, co roku) -cena od 0- 1700 zl -no i chciałbym również koła powyżej 26" chyba ze jest inna - lepsza opcja Naczytałem si troche o kolach 28, 29 " i sądzę że byly by one odpowiednie dla mojej osoby i typu uzytkowania Bardzo proszę o pomoc i cenne uwagi przy wyborze roweru z gory dziekuje Bartek PS. Myślaałem o Herculesie Jump http://www.rowery4u....talic-p-52.html jezeli nie jest to dobry wybor napiszcie na pewno pomożecie propozycje dodatkowe : -Unibike Viper GTS -Kross Evado
iowa74 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Wszystkie trzy podane przez Ciebie rowerki to polecane w tej cenie crosy. Do stylu jazdy przez Ciebie preferowanej powinny się sprawdzić. Który nich? W/g mnie ten na którym się najlepiej siedzi 29" raczej sobie odpuść, to wydatek minimum 2500 za coś sensownego. Jeżeli już MTB to na kołach 26". Jaki to poszukaj podobnych wąków na forum, było ich trochę. Generalnie zarówno crosowy, jak i MTB powinny tobie odpowiadać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.