ralf Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam: Mam do kupienia koła na Alex Rims DH 19, piastach Novatec i szprychach chyba CN Spoke za 350zł, opłaca sie, a koles mi podał link do tej aukcji, są te koła cos warte: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79984645 Waże 68-69kg, i jeździłbym dość duzo po górach, ale nie jakieś ekstremalne zjazdy Dzieki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejx Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam !!! Uważam że kołka na ALEXRIMSACH i piastach NOVATECHach bedą mocniejsze niż te które pokazałeś w linku. Obręcze sprawdzone, szprychy mocne, no i piasty ze swoimi maszynówkami zbierają bardzo dobre recenzje. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Zdecydowanie brałbym te na DH19 i Novatec'ach. Gdybym miał kasę to sam chętnie złożyłbym sobie takie właśnie kółka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 no za 350zł, DH19, Novatec i Richmany, wszystko czarne , sam odbiore albo w Bielsku Białej albo w Cieszynie, chyba w sobote po nie pojade, mysle ze za 350zł to sie opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Bardzo się opłaca za taką cenę. Jedyne co mi osobiście by nie odpowiadało w tych kołach to czarny kolor, ale to już kwestia upodobań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Jeżdzę na dh19 - dobra obręcz! Oplaca się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 koła załozone, wyglądaja super, zobaczymy jak bedzie sie spisywała, nie wyobrażam sobie jakby piasty albo szprychy były srebrne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 a ja chyba wezmeALEXRIMS DM24 na piastach Novatec. moja waga to 90 kg,wiec odpowiednia obrecz do odpowiedniej wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.