Frapsik Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Witajcie, postanowiłem wymienic mój stary wysłużony sprzęt obecnie jeździłęm na Kross Grand G100(ze sztywną ramą, amortyzator przód) - stary dobry rowrek - ma swoje lata i rama za mała już .. mam 180cm waże 77kg rower jakiego poszukuje jest MTB, jazda po ścieżkach rowerowych, w terenie jak i wakacje w górach na rowerach wraz z małżonką moje założenia odnośnie roweru to: dobre przerzutki, dobry amortyzator, hamulce jako że będzie jazda w górach - bardzo wytrzymałe.. sporo czytałem na temat hamulców i sporo osób na górskie wyprawy poleca Hamulce tarczowe - czy są warte czy dobre V-ki wystarczą? Budżet założyłem około 1600-1700zł. Rama 19-20" będzie idealna dla mnie. a teraz rowerki o jakich myślałem - interesuje mnie iwyłącznie nowy rower - żadne używki! Cube Aim -model 2011 Kross Level A2 v-brake - model 2011 Merida 40-v author basic - model 2011 Bardzo proszę o pomoc w wyborze, a konkretniej nakierowanie mnie na wybór z powyższych modeli, a może jakieś inne propozycje? Pozdrawiam Marcin
marky5 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Proponuję zapoznać się z tymi tematami; [1600-1700zł] MTB/XC [rower] XC do 1600-1700zł [Rower] Kupno MTB 1600 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.