Skocz do zawartości

[opony] do XC do 180 zł kpl.

Kellysbicycles

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widzę, że dyskusja się rozwinęła. Zdecydowałem się na Rocket Ron'y 2.1 Performance. Po pierwszej jeździe byłem w szoku. Opona na asfalcie jest tak cicha i tak szybka jak nie wiem co. W niedzielę pojechałem na Mazovie i spisały się świetnie. 100% zadowolenie. Teraz założyłem stare oponki w celu zajechania ich, a później na treningi kupię NN. Będzie się ciężej jeździło ale wolniej się zużywają, a przyczepność może się przydać na moje traski choć RoRo ma jej również ogromnie dużo.

Napisano

Zdecydowałem się na Race Kingi tylko teraz pytanie czy 2.0 czy 2.2. Jezdzilem na 2.1 i bylo wygodnie ale niestety nie ma 2.1 RK. Bede je uzywał do jazy po miescie ale i tez w trasy po lesie, szuter.

• Mod Team
Napisano

Bierz RK 2.2, co prawda sam ich nie posiadam, ale czytałem opinie, że jest duża różnica w porównaniu z 2.0. Zresztą kilka znajomych osób z forum je posiada i nie narzekają ;)

Napisano

Sprawiłem sobie RK 2.2 na tył, amortyzuje fajnie, na suchym ładnie trzyma ale to co było z drutem (teraz protection) - szybko, za szybko zalepia się błotem. Na suche warunki naprawdę fajna opona.

Napisano

Też ostatnio kupiłem zestaw RK 2,2 i jest cacy. Fenixs10, tylko jeśli ty pisałeś o oponach do jazdy po mieście w większości to te opony nie będą dobrym rozwiązaniem

Napisano

Musze przejechać troche miastem aby dotrzeć do parku, lasku czy innych podobnych tras. Jak czytałem to są raczej opony uniwersalne więc wydaje mi się ze będą dobrym rozwiązaniem.

Napisano

Aa takie opony i na sucho i na mokro ? Słyszałem że Geax Gato dobrze trzyma, ale że na asfalcie ma opory, nie za duże ale jednak

Napisano

witam

to jeszcze ja zapytam co na tył i przód do typowego xc las, kamienie, konary, syf itd. potrzebował bym opony wytrzymałej na przebicie oraz przyczepnych:) obecnie AGang PANARACER Trail Master 26"x2,20" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...