Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzisiaj [16.06.2011] skradziono rower, który był przypięty koło budynku Biblioteki Uniwersytetu Wrocławskiego na ul. Szajnochy.

Proszę o pomoc w odnalezieniu, jeżeli ktokolwiek go widział w piwnicy swojego sąsiada, przejeżdżającego gdzieś przez pasy albo przypiętego w innym miejscu we Wrocławiu proszę o kontakt pod nr. 669 772 047.

Cechą szczególną roweru jest przedni widelec z włókna węglowego firmy Mosso (prawdopodobnie jedyny we Wrocławiu). Do tego czerwona rama firmy Kross ma wgniecenie na prawym ramieniu tylnego trójkąta (tuż obok mocowania hamulca typu "V-brake").

Reszta części:

kierownica + mostek: Easton

sztyca: Race Face

koła: zdarte naklejki z obręczy zostawiły ślad po kleju, do tego piasty XT

korba: prawe i lewe ramię różnią się długością

siodełko: San Marco

Jeszcze raz proszę wszystkich bardzo o pomoc, zapraszajcie do tego wydarzenia swoich znajomych a może wspólnymi siłami i zrządzeniem losu uda się odnaleźć moją zgubę.

Więcej na stronie http://www.facebook.com/event.php?eid=193985447319011

09db_3b5a.jpg?c=4768

Edytowane przez Fyl
Napisano

Kiedyś go widziałem na skrzyżowaniu Hallera-Powstańców. Jechała na nim jakaś dziewczyna bodajże. Rzeczywiście nie sposób go pomylić z żadnym innym, wiec to jest "+".

Napisano

Więcej na stronie wymagającej logowania?

Tak, nie każdy musi mieć konto na portalu społecznościowym ;)

Roweru oczywiście szkoda, trochę dziwne że taki w sumie nietypowy sprzęt (brak amora, jeden bieg) też się komuś spodobał.

w sumie najważniejsze, że jest nr telefonu, jakby co podaję też kontakt do mnie: 607 854 845.

na Facebook'u jest to samo info tylko po prostu widać ludzi, którzy włączyli się do akcji poszukiwania (póki co 200 osób widziało info i może rower utkwi im w pamięci).

co do dziewczyny widzianej na skrzyżowaniu Hallera / Powstańców to była z pewnością właścicielka, złożyłem dla niej ten rower i nie było jej dane się nim długo cieszyć, miejmy nadzieję, że wypłynie gdzieś we Wrocku, albo złodziej ogarnie, że ukradł coś rzadkiego i "zwróci" w jakiś sposób.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...