HappyLife Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam Kupiłem dzisiaj taki rower McKenzie Hill 400 Na kołach 28" Gdy wrzuciłem na nim 3 na przedniej przerzutce i chciałem zbić na 1 to linka się cofnęła a przerzutka została w pozycji 3 Co może być przyczyną Pozdrawiam Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki266 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Jeśli linka się cofnęła, a przerzutka nie drgnęła (została w tej samej pozycji) to wygląda na to, że te dwa elementy nie są ze sobą połączone. Chociaż z drugiej strony przerzutka bez naciągnięcia jest w pozycji najmniejszej tarczy. Poprawcie mnid jak się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Zobacz, czy pancerze i linki dobrze idą, ewentualnie coś mogło dostać się do przerzutki co ją blokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Spróbuj przesmarować elementy ruchome przerzutki Brunoxem Fit-powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HappyLife Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Linka jest w porządku wszystko nasmarowane, ale to dalej się nie cofa ;/ Ręką idzie lekko ją przestawić i nie wiem czemu, ale jak odczepię linkę ona nie cofa się do najniższej tarczy tylko zostaje tam gdzie była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Zobacz sprężynę, może została uszkodzona. Najlepiej to idź do sklepu i niech Ci naprawią/wymienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HappyLife Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Rzeczywiście chyba tak będzie najlepiej, ale i tak Bardzo dziękuję za pomoc jeśli komuś nasunie się może jakiś pomysł do południa proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royalonzo21 Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Może śruba oznaczona jako H jest na maksa wkręcona i dla tego wózek przerzutki jest wychylony na maksa w stronę blatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.