Skocz do zawartości

[Rower] kross vsd kellys

sadek884

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Modele porównywalne,ale Kellys jest nowszym modelem,ma też osprzęt nowszej generacji,bardzo fajna,charakterystyczna rama,też mi się podoba,amory hyba takie same Tora,no ale jest też nieco droższy. B) Natomiast ten Kross jest coś mi się wydaje na jakiejś wielkiej ramie dla bardzo wysokiego rowerzysty. :whistling:

Napisano

Brałbym Krossa, jakoś do kellys'ów nie mam zaufania, a ta ramka krossa całkiem fajna ;) i pod rozbudowę dobra :) a może w tej cenie czego innego poszukasz może coś od Cube ? no i dodajmy, że ten Kross jest do wyciągnięcia za ok 2900 bo ten model co jest w linku to model na 2009r. jeśli się nie mylę ;]

Napisano

Zastosowanie tych rowerów jest zupełnie różne, Kross to rower do XC, do startów w maratonach, a Kellys to rower uniwersalny - "ścieżkowiec" nadaje się do codziennej jazdy , wycieczek rowerowych i wypadów w góry.

Dobierz rower pod kątem swoich preferencji.

Napisano

raczej mysle ze kupie kellysa

chcialem sie jeszcze spytac mieszkam wzdunskiej woli jak patrzylem an stronie producenta w sieradzu jest sklep firmowy jezeli bym sie tam wybral obejrzec rowerek to mam pewnosc ze bedzie tam na sklepie

Napisano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...