Arshana Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Cześć! Jestem tu nowa - przeczytałam regulamin i mam nadzieję, że założyłam temat zgodnie z zasadami. Nie mogłam utworzyć threadu w dziale "kupię", więc daję go tutaj. Jestem posiadaczką roweru Stanisław Rędzia, z drewnianymi obręczami. Postanowiłam go wyremontować i doprowdzić do użytku, ale niestety opony kompletnie się zużyły i musiałam je wyrzucić. Były to tzw. "balonówki", o średnicy 26''x2 - problem w tym, że dzisiejsze opony 26'' są za małe, fachowiec polecił mi spróbować z czeskimi. Czy wiecie może, gdzie na terenie Łodzi i okolic mogę dostać opony, które pasowałyby do moich kół? //Jednak niezgodnie z regulaminem, założyłaś temat w "Strefie testów" , dziś bez ostrzeżenia, ale pilnuj tego. - Safian.
NooreQ Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Witaj, Mieszkam dosc blisko czech, jak bede mial wolna chwile w pracy podjade do czeskiego cyclosportu i dam Ci znac czy cos znalazlem.
NooreQ Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Troche po czasie, ale obiecalem... Niestety czesi nic takiego nie posiadaja, bylem w dwoch sklepach przy okazji wlasnych zakupow. Pozdrawiam!
Arshana Napisano 11 Lipca 2011 Autor Napisano 11 Lipca 2011 Dziękuję bardzo za pomoc! Ja we własnym zakresie dowiadywałam się, że podobne opony przestano produkować około 50 lat temu i wg panów z obsługi nic się nie da zrobić... Spróbuję podziałać na własną rękę
adas651 Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 opony wiem ze to inny rozmiar ale moze bedą pasować pamietam ze kiedyś szukałem wszedzie takich opon i nie mogłem znaleźć, ale udało mi sie jakoś założyć odrobine mniejsze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.