kwasek28 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Z soboty na niedziele 11/12.06. 20011 z ul. Wyszyńskiego w Stargardzie przy ogródkach piwnych skradziono mi rower. Rower to Unibike Evolution 2007 r. z dodatkami typu sakwa, ochrona na łańcuch i uchwyt na bidon firmy Author, licznik kellys, na kierownicy zamontowane były rogi, opony kenda kobra, oraz przednia największa zębatka zmieniona na Deore 44T. Mój telefon 883503620. Sprawa zgłoszona na policję. nr ramy YQ6J1208456 / OAZT2621 Edytowane 16 Czerwca 2011 przez kwasek28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 nr ramy YQ6J1208456 / OAZT2621 apropo, ten drugi numer ramy się powtarza wielokrotnie słyszałem historie gdy zatrzymali mojego znajomego policjanci w celu sprawdzenia i skonfiskowali mu rower twierdząc że jest kradziony, a numer ramy na końcu ma 26 i 21 czyli koła w calach i rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugi Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 No ja właśnie miałem identyczną sytuację Na szczęście sprawa się wyjaśniła i rower, po tygodniu, mogłem odebrać. Dlatego apeluję do poszkodowanych, żeby podawali numery unikatowe ramy, bo później niewinne osoby mają nieprzyjemności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek28 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Wlasnie nei wiedzialem co oznacza ten drugi numer. Spisalem z karty gwarancyjnej, widocznie wystarczy ta pierwsza czesc. Rower niestety jak do tej pory sie nie odnalazl, ale ktos mi pisal na forum ze widzial taki sam jak stal pod netto w tym samym miescie co mi skradziono. Wiec jak ide miastem to sie rozgladam czy gdzies nie stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi