Gość Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Witam!! Właśnie zakupiłem używany rower który jutro do mnie dojdzie. Postaram się napisać pierwsze wrażenie po otrzymaniu rowerku Chciałbym poznać waszą opinię na temat sprzętu i czy był wart tej ceny 1100 zł. Rama: Accent m003 17,5 Stery: Accent Sztyca: Accent Armotyzator: Marzocchi Bomber Marathon XC Piasty przód: Sram 9.0 Piasty tył: Sram 9.0 Kierownica: Ritchey Pro Mostek: Ritchey Comp Rogi: Smica Siodełko: Nitrec Hamulce: Shimano Deore XT Manetki: Dual Control Shimano Deore LX Przerzutka przód: Shimano Deore LX Przerzutka tył: Shimano Deore XT Korba: Shimano Deore z suportem Kaseta: Sram 5.0 Dzięki za opinie
Mod Team safian Napisano 16 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 16 Czerwca 2011 Lepiej byłoby chyba, gdybyś chciał poznać naszą opinię wcześniej, teraz to Ty nam powinieneś napisać Ale ogólnie z tego co piszesz to w tej cenie bardzo fajny sprzęt, tyle że nie wiemy jakie roczniki, jaki stopień zużycia etc.
Piksel Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Widziałem ten rower na allegro, na moje oko był dosyć dojechany. http://allegro.pl/rower-accent-m003-sram-dt-swiss-shimano-ritchey-i1601154101.html ten tak, napęd raczej nie jest w idealnym stanie, a już na pewno nie obręcze.Oczywiście zadajesz sobie sprawę, że masz tam dc i przerzutkę z odwrotną sprężyną.
Gość Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Co powinien sprawdzić w pierwszej kolejności w rowerze ? Chodzi mi o porady co i w jaki sposób sprawdzać czy prawidłowo pracuje sprzęt.. Dzięki za info
emilio3 Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Luzy na kołach i suporcie czy posiadają, piasty kół przesmarować, widelec prze-serwisować no i najważniejsze jest to sprawdzić hamulce czy sprawne. Jak za tą cene to może być tylko kwestia czy napęd zajechany, czyli w sumie wszystko do sprawdzenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.