Skocz do zawartości

[rower] moje propozycje

sadek884

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

siema ostatnio zastanawiam sie nad porzadnym rowerkiem chcialem kupic levelkaa4 i wsadzic lepszego amora ale wszyscy mi to odradzaja to zdecydowalem sie na rowerek z porzadnym 100mm amorkiem tak zeby juz nic w nim nie wymieniac. oto moje propozycje rowerkow jesli zwrocil na mnie szczegolna uwage to napisze cos przy nim

kross level A8 2010 albo 2011 zalezy jak budzet boswoli

scott scale 70

scott scale 29 camp

kellys madman 2010

kellys cool toll master 2011

siema ostatnio zastanawiam sie nad porzadnym rowerkiem chcialem kupic levelka a4 i wsadzic lepszego amora ale wszyscy mi to odradzaja to zdecydowalem sie na rowerek z porzadnym 100mm amorkiem tak zeby juz nic w nim nie wymieniac. oto moje propozycje rowerkow jesli zwrocil na mnie szczegolna uwage to napisze cos przy nim

kross level A8 (2010 albo 2011 zalezy jak budzet pozwoli)

scott scale 70 (nadawal by sie)

scott scale 60 (ciekwy tylko drogi)

kellys cool toll master 2011 (jedyny co ma 120mm skoku tylko cena)

POPRAWIONA LISTA

myslalem o kellysie madmanie 2010 tylko amorka bym zmienil co sadzicie

keylls cool tool expert tez ma przystepna cene

Napisano

Jak zwykle nieco lepiej zdecydować się na polską markę ze względu na nieco lepszy osprzęt,porządne hamulce i amor przy podobnej cenie w porównaniu z "zagraniczniakami". :thumbsup: Jeśli się decydujesz na rower typowo XC,to amorek 100mm jest wystarczający i póżniejsza wymiana na inny większy to niepotrzebne koszty,to już lepiej od razu brać taki z większym skokiem jeśli bardzo ci tak na tym zależy. B)

Napisano

Rowerek, amorek, może jeszcze łańcuszek, gripek i siodełeczko. Panowie pls ;)

Co do tematu - A8 i Scale 70 to rowery XC, przy czym ten drugi to konkretny ścigant.

Scale 29 to rower, no właśnie, 29.

A Cool Tool to bardziej sztywna trailówka niż rower XC.

Innymi słowy podałeś trzy różne klasy nie mówiąc czego oczekujesz od roweru.

Podpowiesz?

Napisano

lubie pogonic asfaltem wiec zalezy mi zeby rowerek byl lekki dobre hamulce do przychamowania i amorek porzadny rzeby mozna bylo tez bezdrozami pomykac i wysokie krawezniki podjezdzac

moimi favorytami sa kross level a8 z 2010 i kellys cool tool expert 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...