Skocz do zawartości

[błotniki] SKS LONGBOARD - gdzie w polsce takie dostanę

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam pytanie - upatrzyłem sobie błotniki firmy SKS konkretnie model LONGBOARD kolor Black i rozmiar 45mm z wersji limitowanej, są to pełne błotniki, które wydają się chronić dość sporo:

10439.jpg

Chciałbym sobie takie zakupić ale nie zauważyłem w żadnym polskim sklepie, proszę, może ma ktoś namiary gdzie mógłbym je zamówić i kupić.

Pozdrawiam

Napisano

Witam kolege,

Rowniez bylem zainteresowany zakuptem takich blotnikow.

Udalo mi sie namowic dystrybutora na sciagniecie jednego kompletu specjalnie dla mnie i zrobili to. Po jakis dwoch tygodniach chcialem sciagnac jeszcze jeden komplet i sie nie zgodzili ;(

Model ten jest bardzo trudno osiagalny w Polsce. Glownie przeznaczony jest na rynek amerykanski i import tego stamtad sie po prostu nie oplaca finansowo. Cena katalogowa to 140zl albo 150zl. Mi w sklepie sprzedali nawet taniej.

Aktualnie nadal jestem zainteresowany zakupem jednego kompletu. Moze udaloby sie nam namowic ich na 2 komplety ? Z tego co mi sie wydaje to nie powinno im stwarzac jakiegos problemu. Ja juz wiele raz im pisalem, ze moge zaplacic cene katalogowa albo nawet drozej tylko ze zdrowym rozsadkiem...

Napisz do mnie na PM, moze cos sie uda zdzialac ...

I jeszcze jedno ... dostalem tez informacje, ze kazdy ze sklepow sieci dobre sklepy rowerowe je moze sciagnac ale jak zamowi ich az 10 sztuk ... natomiast jak pisalem mi sciagneli 1 komplet i chyba im sie mimo wszystko oplacalo ...

Pozdrawiam,

Napisano

Na stronie sks można znaleźć informację, że to tegoroczne nowości, może dlatego są trudno dostępne.

Jeśli by Wam się nie udało dostać modelu Longboard, to mogę Wam polecić model Bluemels. Mam go i spisuje się bardzo dobrze. Od pożądanego przez Was modelu różni się końcem - brak owego plastikowego chlapacza, oraz przedni błotnik jest trochę krótszy. Obie rzeczy jednak w niczym nie przeszkadzają - znaczy się w tym modelu co ja mam, nie odczuwa się w żaden sposób braku chlapacza, czy że przedni błotnik jest za krótki. Podsumowując, w razie czego możecie śmiało zakupić model Bluemels, który bez problemu zakupicie, bo jest łatwo dostępny i nawet trochę tańszy - 120zł.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzięki za info

A od siebie dodam tylko, że dostałem cynk iż pod koniec czerwca będą na magazynach Velo ale tylko parę sztuk i pewnie nie wszystkie rozmiary i kolory.

Ponoć mają być dostępne od przyszłego tygodnia;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...