Peterp079 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 A ja mam pytanie jak w temacie. Który serwis w Ck polecacie przede wszystkim w fachowości i jakości usług. Cena na dalszym planie. Bo już na dwóch zdążyłem się "przejechać" czyli Wsół i Margo. Ktoś może polecić coś dobrego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 15 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Zerknij tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Czytałem ten temat zanim założyłem nowy. I odpowiedzi nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Zadzwoniłem i się dowiedziałem, wybór padł na Rower MArket. Tylko teraz potrzebny mi dojazd Już znalezione . Koszt będzie ok 30zł ponieważ muszą też zamontować szprychę, która wczoraj wypadła z nypla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.