Skocz do zawartości
  • 0

Kupno roweru, pomoc przy zakupie

Gość mcfly

Pytanie

Napisano

Witam !

Postanowiłem rozejrzeć się za jakimś nowym rowerem, bo mój stary sprzęt nie wiem czy jeszcze rowerem można nazwać ;)

Na początku chciałbym zaznaczyć że na rower planuję wydać max 500 zł. Dla większości użytkowników może się wydawać to śmieszne kupno roweru za taką kwotę, ale ja dopiero się uczę i przy 60 zł kieszonkowych odłożenie 5 stów nie jest jakąś bagatelą. Wracając do tematu. Interesuje mnie rower (nowy bądź używany), który będzie mi służył do jazdy w różnym terenie. Około 70% szosa i 30% las. Fajnie byłoby żeby rama była aluminiowa ale w tym przedziale cenowym to raczej nie za bardzo. Interesowałby mnie taki rower którym bym spokojnie zrobił ze dwa sezony jeżdżąc nie dużo bo 15 km dziennie. Jeśli się w to wkręcę to do obecnej kwoty dostawię dwójkę na początku i pomyślę nad czymś porządnym. Póki co co byście polecili. A i mam 187cm wzrostu więc żeby rama była w miarę pasująca do mojego wzrostu.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciężka sprawa w takiej cenie z nowych dostać coś dobrego może więc używka w dobrym stanie tym bardziej,że planujesz ewentualny zakup czegoś lepszego w niedalekiej przyszłości.Rozpatrz takie propozycje z Allegro ze wskazaniem na ten drugi;

Kross Navitas COSMO

BC AT-200 :thumbsup:

Ramy w obu przypadkach powinny być mniej więcej odpowiednie dla twojego wzrostu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...