7Devis Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam Poszukuję kontaktu do serwisu z Kielc na rondzie 9 wieków. Podobnież można tam wycentrować 3 komorowe obręcze, na czym mi bardzo zależy i ogólnym poustawianiu wszystkiego itp. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Na rondzie IX Wieków to nie serwisu żadnego ale pewnie chodzi Ci o Rower Market na ulicy I Maja 56 (zaraz koło ronda) Nr tel. 41 344 89 41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Właśnie chodzi o jakiś przy/na rondzie IX wieków, obok postoju Taxi, gdzie zajmią się "profesjonalnie" moimi obręczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 15 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Może chodzi o wsółsport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Zaraz przedzwonie i popytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 15 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Z tym, że cenią się tam dość wysoko. Przejrzyj jeszcze ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Może chodzi o wsółsport? Gdzie Wsół a gdzie IX wieków. Poza tym Wsół to porażka jesli chodzi o serwis. To raczej na pewno chodzi o Rower Market na I Maja tuż koło ronda przy IX wieków. I postój taxi też tam jest bardzo blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Byłem, rowerek zawiozłem. Choć trafić trafiłem ledwo ledwo to pan z serwisu wydał się na doświadczonego. Rowerek na wtorek ma być i cena wyniesie około 80-85zł z centrowaniem koła, ustawieniem go i wymianą szprych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 No nawet że tam chwalą ten serwis ludzie. Daj znać jak Ci zrobili jak odbierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 We wtorek na pewno dam znać. Wydaję mi się że troszke policzył dużo ale jak sam mówił była sprawa zwalona z podkładkami przy szybkozamykaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 U nich wiem że trochę liczą sobie wiecej za niż gdzie indziej ale jesli tylko jakosc usług bedzie adekwatna do ceny to nei ma co zalowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 No zrobili całkiem ładnie Ale z jedną rzeczą się pomylili. Hamulec tylny nie był tak jak to mówili zalany (mechaniczny to nie wiem czym zalany) a poprostu nie dokręcili zacisków. Ogólnie wszystko ładnie pięknie ale dziś coś się znowu stało przy jeździe na 1 kole że opona znowu wchodziła na ramę, ale lekkie dociśnięcie koła i zaraz problem naprawiony. W sumie to wątpie żeby to ot tak się działo. Musi być jakaś przyczyna którą próbuję znaleźć, ale mam nadzieję że to był jednorazowy incydent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.