Skocz do zawartości

[Kontakt]Serwis

7Devis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Poszukuję kontaktu do serwisu z Kielc na rondzie 9 wieków. Podobnież można tam wycentrować 3 komorowe obręcze, na czym mi bardzo zależy i ogólnym poustawianiu wszystkiego itp.

Z góry dziękuję.

Napisano

Właśnie chodzi o jakiś przy/na rondzie IX wieków, obok postoju Taxi, gdzie zajmią się "profesjonalnie" moimi obręczami.

Napisano
Może chodzi o wsółsport?

Gdzie Wsół a gdzie IX wieków. Poza tym Wsół to porażka jesli chodzi o serwis. To raczej na pewno chodzi o Rower Market na I Maja tuż koło ronda przy IX wieków. I postój taxi też tam jest bardzo blisko.

Napisano

Byłem, rowerek zawiozłem. Choć trafić trafiłem ledwo ledwo to pan z serwisu wydał się na doświadczonego. Rowerek na wtorek ma być i cena wyniesie około 80-85zł z centrowaniem koła, ustawieniem go i wymianą szprych.

Napisano

We wtorek na pewno dam znać. Wydaję mi się że troszke policzył dużo ale jak sam mówił była sprawa zwalona z podkładkami przy szybkozamykaczu.

Napisano

No zrobili całkiem ładnie :) Ale z jedną rzeczą się pomylili. Hamulec tylny nie był tak jak to mówili zalany (mechaniczny to nie wiem czym zalany) a poprostu nie dokręcili zacisków. Ogólnie wszystko ładnie pięknie ale dziś coś się znowu stało przy jeździe na 1 kole że opona znowu wchodziła na ramę, ale lekkie dociśnięcie koła i zaraz problem naprawiony. W sumie to wątpie żeby to ot tak się działo. Musi być jakaś przyczyna którą próbuję znaleźć, ale mam nadzieję że to był jednorazowy incydent :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...