Grand231 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam chciałbym się doradzić jaką polecalibyście karbonową sztycę w rozmiarze 31.2?, mile widziane linki. Wiem że jest to niestandardowy rozmiar sztycy dlatego praktyczne w sklepach prócz aluminiowego Accenta SP408 jest bardzo ciężko znaleźć sztycę w dodatku jeszcze karbonową. Może ma ktoś do sprzedania jak tak to kontakt na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Pomoże ktoś?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Widziałem że Luxtech robi/sprzedaje carbonowe sztyce. Nie mam pojęcia jak z ich jakością, ale może zrobią pod taki nietypowy wymiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Tanie karbony są ciężkie i wg mnie niewarte uwagi, chyba że ktoś chce takowe dla materiału z którego są zrobione. Luxtech zrobi sztyce pod wymiar: średnica, długość, zastosowanie, cena będzie zbliżona do lekkich modeli alu. O ile pamiętam oferowali mi 350tkę 31,6 na limit 80 kilo o wadze ok 180 gram. Masa była z zapasem. Miałem sztycę karbonową pz racing o takich gabarytach i ważyła ponad 260 gram, co daje bardzo kiepski stosunek do ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Miałem sztycę karbonową pz racing o takich gabarytach i ważyła ponad 260 gram, co daje bardzo kiepski stosunek do ceny. Podałbyś jakiś konkretny link do tego modelu, na necie nie mogę go znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.