pawel199224 Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Witam. Co lepsze ?????? - dart 2 - rst omega RL - SR XCR RL - SR Raidon air RL Wszystkie oprócz dart 2 posiadają manetki na kierownice do blokady skoku. Dużo bym jezdził po asfalcie dla tego to rozwiązanie przypada mi do gustu. Dart 2 tego nie ma ale moge go dorwać za niecałe 230zł - biały w super stanie. Doradzcie mi coś bo gdy mam za duży wybór to nie moge sie zdecydowac :-) i jak jest z tą pompką do raidona??? po kupnie będzie napompowany czy sam to musze zrobić albo serwis??? PS: rst strzela jeszcze korkami po oczach czy już to poprawili??? :-)
krazen Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Powietrzny będzie napompowany "jakoś", ale żeby go ustawić pod siebie i samemu potem dopompowywać pompka jednak się przyda. To koszt 60-250 zł. Pozdrawiam.
Mod Team sznib Napisano 14 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 14 Czerwca 2011 Ja jestem za Raidonem. Ustawienie twardości powietrzem to bardzo dobra rzecz. Każdy porządny serwis użyczy pompki za free, wystarczy zapytać .
zeflo Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 W tych starszych RST faktycznie "wyciskało" korki . Sam miałem taki przypadek , choć jeździłem wtedy dość ekstremalnie. Swego czasu skrót RST tłumaczyło się jako Rozwal Sobie Twarz Teraz jest już lepiej Co do pompki. Mając już amortyzator powietrzny radziłbym zakupić pompkę A tak ogólnie to Raidon
pawel199224 Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Napisano 15 Czerwca 2011 jednak budżet celuje mi troche bardziej w dart2 i xtr . Nie będe miał niestety kasy na raidona. W takim razie co lepsze dart 2 czy xtr???? moje wymagania to tak jak mówiłem 70% szosa (będe jeździł na slickach cst/kenda) 30% szuter/las
PKDeath Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 A ile ważysz? Jak więcej niż 75 to Dart, jak mniej to XCR. Sam mam XCR'a z El Nino i no cóż... Dupy nie urywa. Słabo wybiera wertepy, pojedyncze dziury spoko. Po 2000km anoda schodzi, są już luzy na sterówce, ale co zrobić... Trzeba zbierać kasę
pawel199224 Napisano 18 Czerwca 2011 Autor Napisano 18 Czerwca 2011 A ile ważysz? Jak więcej niż 75 to Dart, jak mniej to XCR. Sam mam XCR'a z El Nino i no cóż... Dupy nie urywa. Słabo wybiera wertepy, pojedyncze dziury spoko. Po 2000km anoda schodzi, są już luzy na sterówce, ale co zrobić... Trzeba zbierać kasę biore xcra z manetką jednak bo waże 72kg. Okazja na darta 2 przepadła niestety. Wielkie dzieki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.