sebekfireman Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Znacie jakieś oponki w innym kolorze niż czarny - szczególnie interesuje mnie przedział cenowy do 35 zł. Jeżeli tak to wymieńcie firmę, model, kolor i cenę i gdzie można takie coś kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zalezy ci bardziej na kolorze niz wlasciwosciach jezdnych ? w lodzi u siebie widzialem na pewno zolte , cena pewnie cos kolo tego , z czarny paskiem wzdluz , moze czerwone mieli nie pamietam juz dokladnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zalezy ci bardziej na kolorze niz wlasciwosciach jezdnych ? na razie tak - zobaczę co jest do wyboru i dopiero później wybiorę sobie interesujący mnie bieżnik Rozweseliłbym sobie trochę rowerek kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Nie no dobry jestes naprawde Zawsze myslalem ze wybiera sie opone ze wzgledu na wlasciwosci itp. Jak cos mialbym an sprzedaz zielone miski w stanie bdb ( jak nowe wloski sa ) , ale cena duzo wyzsza heh ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Panaracer Fire - mozesz go sobie strzelic z kolorowa scianka - czerwona , zolta i chyba niebieska. Tylko w 35 zl za opone to sie raczej nie zmiescisz :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Nie no dobry jestes naprawde. Zawsze myslalem ze wybiera sie opone ze wzgledu na wlasciwosci itp. A czy opona kolorowa nie może już mieć dobrych właściwości? Poza tym mówiłem - najpierw chcę zobaczyć jaki mam wybór a później wybiorę sobie odpowiedni bieżnik - jak nie będzie takiego który mi odpowiada to zostanę przy czarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Nie no moze miec nie mowie ze nie , miski ktore mam sa naprawde niezle i nie mam co sie od nich przyczepic , nokian ten niebieski , nei pamietam nazwy , tez niczego sobie oponka. Ale w tej cenie to nic rozsadnego nie ma w sumie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Continentale można wybrać z kolorowymi bokami czarny lub niebieski. A jeżeli chodzi o całe kolorowe to w sklepie u siebie widziałem całą czerwoną i żółtą i to były jakieś najzwyklejsze opony z za ok 30zł. Są też Michelin'y całe zielone ale inna cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Najtańsza Panaracer Fire Xc Pro kosztuje coś koło 50 zł ale opona świetna i fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirspider Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 sprawdzałem na allegro i do 40zł nie ma (tzn są ale do "kolarzówki") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Z tego wynika, że najpier musisz zwiększyć budżet dwukrotnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Wierz co jak chcesz ale ja bym lepiej kupił coś lepszego poczekał do 35 zł to opona nie za dobra do 50 zł to już jest inna gadka niewiem ale na forum Thomas w swoim Unibike ma Continetale Expolery bodajże i one boki mają niebieskie są również dostepny w kolorze czerwonym na pewno to bedzie lepsze rozwiązanie pod wględem Wygląd/Działanie Pamiętaj że opona jest najważniejsza żeby przy dużej predkości nie wejść w poślizg i zaliczyć OTB TAKA MOJA RADA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.