czarny40 Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Witam wszystkich klubowiczy. Podejrzewam, że jesteście znudzeni takimi pytaniami, ale moja wiedza na temat rowerów jest niewielka i potrzebuję porady Przymierzam się do próby zakupu tego roweru http://allegro.pl/scott-spartster-p1-xt-slx-deore-chydraulika-bcm-i1658424139.html Przeznaczenie tej konstrukcji mi pasuje, jeżdżę głównie po asfalcie i utwardzonych ścieżkach letnich. Obawiam się o wielkość ramy, mam 178 cm wzrostu, 81 cm do pachwiny. Bardzo proszę o swoje opinie na temat tego modelu i ewentualnie ceny jaką można zapłacić za ten rower. Z góry serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Zawiej Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 Wygląda na model z 2010 roku, niczego mu nie brakuje. Moje obawy dotyczą rozmiaru ramy. 51 to niby rozmiar L, czyli odpowiedni dla ciebie, ale widzę błędy w opisie roweru i nie wiem na ile można ufać wystawiającemu. Wygląda na to, że nie bardzo wie, co opisuje. Ze zdjęć jednoznacznie nie wynika jaki to rozmiar. Reszta bez zarzutu. Ogólnie to brać. Nowy Sportster 10 -(kiedyś P1) kosztuje 4090,-. Na pewno więcej bym nie dał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.