Maciek213 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam Wczoraj stałem się posiadaczem deorek 535 ,genrealnie na razie jestem zadowolony, ale mam jeden problem, ja jestem przyzwyczajony do ustawienia klamek na styl np. jak w skuterach czyli lewa klamka- hamulec tylny, prawa klamka-hamulec przedni i teraz pytanie do was czy da się zamienić przewody bez ponownego zalewania i odpowietrzania ? Bo np. tutaj widać ,że się da tylko szkoda że to Avid... PS. Rower to Kross sign ds Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Oczywiście da się zamienić przewody stronami. Po prostu odkręć je od klamek i przykręć odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Avidów nigdy nie miałem ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak w systemie shimano mogłoby być możliwe wyciągnięcie przewodu bez rozlewania oleju Poprzez zawór w zacisku możesz wyciągnąć olej z układu strzykawką i po przełożeniu przewodów wlać go z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.