exocet Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 wrażenia po: świetna impreza, trasa, atmosfera, jak dla mnie wszystko perfect, organizatorzy się postarali , dzięki pzdr
binek8915 Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 no własnie chyba nie do konca ! z wynikami to byl ladny cyrk ... porazka
Maras 79 Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 Gratuluję organizatorom b. ciekawej trasy i tego, że jak widać impreza się rozwija. Czołowi zawodnicy, fajne nagrody, rosnąca frekwencja to podnosi rangę. Nie zrażajcie się . Firma, która obsługiwała czipy już nie pierwszy raz wykręciła taki numer z wynikami. Podobnie było również na wyścigu szosowym "Liczyrzepa" w Jeleniej Górze.
strus13 Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 bardzo fajna impreza:) pomiar czasu no cóż.... jednak wg strony organizatora miał być DomTel - może problem z pomiarowcami co spowodowało szukanie innej firmy, więc może chłopaki dlatego średnio dali radę. Do ziomek powiedział dowiedział on się wczoraj o 23 że tu będzie mierzył do tego jechali z Kłodzka (jeśli mówił prawdę). Mimo problemów bardzo fajna impreza, pierwsze nasze XC więc było ostro, dramat pot i łzy:) na pewno w przyszłym roku też odwiedzimy Człuchów!! ps. Szampan w pierwsze rzędy piękne:)
tasior Napisano 17 Lipca 2011 Autor Napisano 17 Lipca 2011 witam, jako organizatorzy cóż możemy powiedzieć chcieliśmy zrobić imprezę która będzie się wyróżniać i przyciągać ludzi, jak na razie impreza wyróżnia się brakiem wyników. w tamtym roku był kocioł, wyciągnęliśmy wnioski i postanowiliśmy pomiar czasu zlecić poważnej firmie która zajmuję się tym profesjonalnie, już na przełomie stycznia i lutego mieliśmy dogadane z firmą DomTel byliśmy więc spokojni, jednak owa firma zadzwoniła na dwa dni przed zawodami !! że nie przyjadą bo nie mają człowieka(coś mu wypadło) i nie przyjadą!! to chyba nie wymaga komentarza !!!!!!! załatwili firmę w zastępstwie która podobno miała sobie poradzić z tym zadaniem, a jak sobie poradziła wszyscy widzieli ! jako organizatorzy pewnie swojego wysłuchamy, chcieliśmy zrobić coś wyjątkowego i drugi raz nam to nie wyszło głównie przez firmę (która bierze niemałe pieniądze za "profesjonalny" pomiar czasu!!!) to jest nie poważne. Nam jest przykro, nie wiemy co powiedzieć, zniechęcenie coraz większe, ale z pewnością się nie poddamy bo na tym polega sport, musimy niestety po raz kolejny wyciągnąć naukę z tego wszystkiego, i próbować jeszcze raz, szykowaliśmy wszystko już od dawna, i wyniki okazały się klapą. Cóż możemy powiedzieć, będziemy wymuszać wyniki do firmy Time Pro która podjęła się pomiaru czasu, wyniki opublikujemy na stronie luiza-xc.pl wraz z instrukcją jak zgłaszać się po należne dla Was nagrody, które będziemy wysyłali pocztą. Przepraszamy wszystkich i mamy nadzieję, że każdy znalazł też kilka pozytywnych stron zawodów, jednocześnie mocno wierzymy w to, iż każdy okaże choć trochę zrozumienia. Pozdrawiamy
Darmatt Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Impreza zorganizowana naprawdę elegancko, z wielkim rozmachem: namioty, budki z żarciem, stoły i ławki dla 100-200 osób. Niezły posiłek regeneracyjny. Do tego fajne miejsce, krótko przystrzyżona trawka, czysto, ładnie - można było wpaść z rodziną, odpocząć itd. Do tego wielka scena i grający zespół - całkiem fajna muza. Jeszcze nie byłem na imprezie, gdzie było tyle wartościowych nagród (np. ramy karbonowe dla zwycięzców w mini i elite itd.). Bardzo dopisała frekwencja i nawet pogoda. No i jest to też klasyczny przykład jak można spieprzyć imprezę, w którą widać, że włożono masę czasu, krwawicy itd. Totalny bajzel z pomiarem czasu, a przecież wyniki to podstawa na takiej imprezie. Przy tym bajzlu cała reszta niestety zeszła na dalszy plan. Szkoda orgów, bo widać, że się mocno starali. To było widać. Wystarczy za rok poprawić te pomiary i będzie super. Nie poddawajcie się, bo naprawdę jest o co walczyć Jedna z lepszych imprez XC na Pomorzu. Przypomnijcie tej firmie od pomiaru, by do ostatecznego wyniku użyli czas piątego kółka na mini a nie szóstego. Szóste kółko pojechałem nie tylko ja i w wynikach jest mój czas z szóstego Darmatt
jonypi Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Znaleziono podczas sprzątania zawodów pas na klatkę piersiową od pulsometru. Prosimy o kontakt: Marcin Pastusiak 661399411 https://picasaweb.google.com/fb.wiecbork/LuizaXCCup2011?authkey=Gv1sRgCJ3f_7WrjpbFyAE Zdjecia jednego z startujących teamów.
strus13 Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 @Dramatt - czy dało by radę dostać kilka zdjęć na których jestem ja i Żona?
kapsell Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 Wyscig odbyl sie miesiac temu a wynikow nie ma do tej pory... Kontaktu z organizatorami nie ma a strona www wyscigu nie dziala...
MMMAAACCC7 Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 kontakt z orgami jest, z kosmosu Ci wyników nie wezmą, firma TimePro miała ustalić wyniki-nie ustaliła, przekazać materiały-nie przekazała bo nie ma z nią kontaktu
kapsell Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Moga wziac i z ksiezyca, nie dbam o to, byle byly prawdziwe. A co mnie obchodzi z jakimi firmami wspolpracuja? Odpowiada organizator, bo bierze za to kase od uczestnikow.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.