Mathiu Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam koleżanka poprosiła mnie o poradę w sprawie nowej szosówki. Znam się na rowerach ale górskich więc prosiłbym was o pomoc. Koleżanka jeździ na szosie już od wielu lat więc pozycja mocno pochylona nie jest jej obca Jej wzrost to ok 178cm waga hmmm o takie rzeczy nie pytam... Cena tak jak w opisie 3500zł. Rower powinien służyć dobre kilka lat. Fajnie by było gdyby dało się znaleźć jakiś model na kompletnym shimano 105. Oto dwie moje propozycje Merida - ten jej się strasznie podoba Radon - nie tak ładny ale wymiata osprzętowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 wszystko ok ale czego wkleiłeś linki do rowerów dla panów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No właśnie nawet nie wiem czy są jakieś damskie modele... Polecicie coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ditom90 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 http://www.rowerymerida.pl/produkt113/ride-juliet-91-com-rower-merida.html Niestety osprzęt słaby ale z nowości to nic tańszego nie widzę dla kobiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LosKaczor Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ale po co jej kupować i na siłę szukać damskich kolarek. Te rowery i tak prawie niczym się nie różnią. Znaleźć tylko rower, żeby rama dobrze przy pasowała i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ostatnio jechała na jakimś Treku i stwierdziła że woli mieć większą (dłuższą) ramę bo jej jest wygodniej. Więc wydaje mi się ze właśnie męskie rowery będą jej lepiej pasowały. A może coś takiego? kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ale po co jej kupować i na siłę szukać damskich kolarek. Te rowery i tak prawie niczym się nie różnią. Znaleźć tylko rower, żeby rama dobrze przy pasowała i po sprawie. chodzisz w damskich ubraniuach? przecva są uszytre z tych samych materiałóf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.