Zapytajnik Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Cześć, to mój pierwszy post, chociaż forum czytam od dawna Chcę kupić rower i znalazłem ciekawy na: http://www.horizonbikes.com/ Czy znacie ten sklep? Czy można im "w ciemno" wysłać pieniądze? W regulaminie mają ze wpłata 30% i wtedy sprowadzają dopiero rower do swojego magazynu i trochę się boję stracić kasę. Proszę o opinię. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Możesz im zaufać. Na forum emtb.pl siedzi ich przedstawiciel a na dodatek znajdziesz tam sporo informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Mam nadzieję, że można W następnym tygodniu potwierdzę. Wpłaciłem im kasę i czekam na rower właśnie od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel2700 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam serdecznie, to ja jestem od tego całego zamieszania jakim jest Horizon Bikes i Horizon Five Proszę się nie wahać tylko zadawać pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelBB Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Tu jeszcze raz Paweł, to jest odpowiedni login Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Jak obiecałem, potwierdzam że można im zaufać jak najbardziej. Mam już od nich rowerek od paru dni. Napisałem na swoim blogu parę słów jak przebiega u nich kupno roweru. http://forfunbike.blogspot.com/2011/07/commencal-ramones-horizon-bikes-oraz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.