Skocz do zawartości

[amortyzator przód] Dart 2 - przykrótka sterówka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, piszę z ciekawym problemem, ponieważ kupiłem niedawno amortyzator od pewnego użytkownika forum, jestem z niego bardzo zadowolony, bo stan widelca jest wręcz idealny, ale sterówka okazała się zbyt krótka do ramy, którą kupiłem w tym samym momencie co wideł. Mianowicie jest to GT Zaskar z 2000 roku, rama ma wysoką główkę i stery zewnętrzne, a ~19cm sterówki nie wystarcza żeby jeździć bezpiecznie. Na zmianie sterów nie da się zejść zbyt wiele, może z pół centymetra, a mostek wchodzi na ~1cm. Tu się rodzi moje pytanie - widziałem na Harfie produkt BBB o nazwie TubeExtend i jest to przedłużka do sterówki - czy ktoś wie, gdzie mogę coś takiego dostać? Harfa wykonuje zamówienia tylko powyżej 150zł, a jeśli miałoby coś takiego tyle kosztować to wole sprzedać widelec i szukać takiego z dłuższą sterówką.

Przy okazji zareklamuje, że owy Dart jest na allegro w cenie 219zł, za 200zł oczywiście oddam chętnie, chyba, że ktoś zdąży mi coś sensownego doradzić - dospawać sterówki niechcę, ponieważ sprzedaż potem widelca byłaby niesamowicie trudna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...