niemka22 Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hejka.... szukam chetnych na wyprawę w terminie 15.07.2011-26.07.2011 wybrzeżem naszych bałtyckich sąsiadów:) od Kłajpedy po Tallinn. podróż tam pociągiem... zahaczając o wilno i okolice( bo warto dalej do kłajpedy...stamtąd wybrzeżem az po Tallin... powrót... myśle, że równiez pociągiem... trasa liczy okolo 870 km drogami głownymi...ja myslalam o trzymaniu sie bardziej lini brzegowej wiec mysle ze moze wyjsc okolo 1100 km:) Spanie... w namiocie .... gotowanie... na palniku lub ognichu...od czasu do czasu zahaczając o jakis camping:) Preferuje wyjazdy o jak najniższym koszcie;) wygoda... nie jest priorytetem... a to co się zwiedzi przeżyje i zobaczy:) mam już kilka wyjazdów rowerowych na koncie... na razie tylko po polsce (wybrzeże od helu po swinoujście, Rejon podlasia i mazur, bieszczady ... nie licząc tych weekendowych bo za dużo;) dystans dzienny 60-100km w zależności od atrakcji po drodze;) coby nie było zbyt dużych różnic pokoleniowych mile widzine osoby w granicy 25-35 lat ale to tez nie jest wyznacznikiem udanej wyprawy... licza sie przede wszystkim Wasze chęci:) Czekam na zainteresowanie PZDR... Ola w załączniku przykładowa mapka wygenerowana przez google... tylko orientacyjna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rictusek Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Czesc! Wlasnie odczytalem Twoje ogloszenie. Mialem w tym roku jechac w samotna wyprawe, ale jako ze jest to moja pierwsza sakwiarska przygoda,postanowilem jednak do kogos dolaczyc. Tak sie sklada, ze w tym terminie bede mial urlop, wiec jesli to ogloszenie jest aktualne to chetnie bym dolaczyl. Nazywam sie Jarek, jestem z Wroclawia, mam 31 lat wiec mieszcze sie w przedziale wiekowym:) Odpisz i podaj swojego maila lub nr gg dogadamy wtedy co i jak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdalena Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 hej! ja też byłabym zaintresowana tą wyprawą, więc jeśli jeszcze może ktoś do was dołączyć to proszę o kontakt. Pozdrawiam, Magda Czesc! Wlasnie odczytalem Twoje ogloszenie. Mialem w tym roku jechac w samotna wyprawe, ale jako ze jest to moja pierwsza sakwiarska przygoda,postanowilem jednak do kogos dolaczyc. Tak sie sklada, ze w tym terminie bede mial urlop, wiec jesli to ogloszenie jest aktualne to chetnie bym dolaczyl. Nazywam sie Jarek, jestem z Wroclawia, mam 31 lat wiec mieszcze sie w przedziale wiekowym:) Odpisz i podaj swojego maila lub nr gg dogadamy wtedy co i jak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.