Skocz do zawartości

[Wyprawa]wybrzeże bałtyku - litwa łotwa estonia - Kłajpeda Tallinn

niemka22

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka....

szukam chetnych na wyprawę w terminie 15.07.2011-26.07.2011 wybrzeżem naszych bałtyckich sąsiadów:) od Kłajpedy po Tallinn. podróż tam pociągiem... zahaczając o wilno i okolice( bo warto dalej do kłajpedy...stamtąd wybrzeżem az po Tallin... powrót... myśle, że równiez pociągiem... trasa liczy okolo 870 km drogami głownymi...ja myslalam o trzymaniu sie bardziej lini brzegowej wiec mysle ze moze wyjsc okolo 1100 km:) Spanie... w namiocie .... gotowanie... na palniku lub ognichu...od czasu do czasu zahaczając o jakis camping:) Preferuje wyjazdy o jak najniższym koszcie;) wygoda... nie jest priorytetem... a to co się zwiedzi przeżyje i zobaczy:) mam już kilka wyjazdów rowerowych na koncie... na razie tylko po polsce (wybrzeże od helu po swinoujście, Rejon podlasia i mazur, bieszczady ... nie licząc tych weekendowych bo za dużo;) dystans dzienny 60-100km w zależności od atrakcji po drodze;)

coby nie było zbyt dużych różnic pokoleniowych mile widzine osoby w granicy 25-35 lat :) ale to tez nie jest wyznacznikiem udanej wyprawy... licza sie przede wszystkim Wasze chęci:)

Czekam na zainteresowanie :)

PZDR... Ola

w załączniku przykładowa mapka wygenerowana przez google... tylko orientacyjna:)

post-141804-0-40597900-1307956705_thumb.jpg

Czesc! Wlasnie odczytalem Twoje ogloszenie. Mialem w tym roku jechac w samotna wyprawe, ale jako ze jest to moja pierwsza sakwiarska przygoda,postanowilem jednak do kogos dolaczyc. Tak sie sklada, ze w tym terminie bede mial urlop, wiec jesli to ogloszenie jest aktualne to chetnie bym dolaczyl. Nazywam sie Jarek, jestem z Wroclawia, mam 31 lat wiec mieszcze sie w przedziale wiekowym:) Odpisz i podaj swojego maila lub nr gg dogadamy wtedy co i jak. Pozdrawiam

hej! ja też byłabym zaintresowana tą wyprawą, więc jeśli jeszcze może ktoś do was dołączyć to proszę o kontakt. Pozdrawiam, Magda

Czesc! Wlasnie odczytalem Twoje ogloszenie. Mialem w tym roku jechac w samotna wyprawe, ale jako ze jest to moja pierwsza sakwiarska przygoda,postanowilem jednak do kogos dolaczyc. Tak sie sklada, ze w tym terminie bede mial urlop, wiec jesli to ogloszenie jest aktualne to chetnie bym dolaczyl. Nazywam sie Jarek, jestem z Wroclawia, mam 31 lat wiec mieszcze sie w przedziale wiekowym:) Odpisz i podaj swojego maila lub nr gg dogadamy wtedy co i jak. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...