Rastin Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam 8.06.2011 w godzinach 15-18 został skradziony rower. Zostawiłem go wyjątkowo przed budynkiem Wydziału Elektrycznego Politechniki Poznańskiej. Dane techniczne: Rama: Giant XTC model 2009 (S/N: GJ877837) Amortyzator: FOX RLC 80mm Koła: Mavic Crossmax Enduro Przerzutka tył: Shimano XT Shadow Przerzutka przód: Shimano SLX Kaseta: Shimano XT Korba: Shimano SLX Zdjęcie (lepszego aktualnie nie posiadam) http://sfora-nakielska.pl/rower.JPG Jakby ktoś go przypadkiem gdzieś zobaczył to bardzo proszę o kontakt: Tel. 607-070-811, 722-053-572 Email: barluk@sfora-nakielska.pl GG: 7660512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Proszę Cię, napisz że był zapięty jakimś dobrym zapięciem typu np. u-lock Jak na spowiedzi, czym zapiąłeś? I przykład z Twojego miasta, warty obejrzenia http://www.tvp.pl/poznan/spoleczenstwo/roweromaniak/wideo/23052011/4557722 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rastin Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 był zapięty, co prawda nie u-lockiem, a linką z hartowanej stali o śr 10mm z normalnym zamkiem na klucz (nie nie takie za 9,99 z lidla). Podobnie jak na tym filmiku o tej porze w tym miejscu siedzi bardzo dużo ludzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Było to zapięcie "składane" w sensie kupiłeś łańcuch, potem kłodkę lub coś innego, czy też jakaś "gotowa" opcja? Jeżeli możesz to podaj model/markę zapięcia. Interesuje mnie to ponieważ chciałbym/chcielibyśmy wiedzieć czego "unikać". Dobrze wiemy, ze nie ma zabezpieczenia chroniącego przed 100% kradzieżą, są tylko takie które w większym bądź mniejszym stopniu spowalniają złodzieja. Wygrzebiesz skądś numer seryjny widelca? Na policję oczywiście sprawa zgłoszona? Edytowane 13 Czerwca 2011 przez afly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rastin Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 To było zapiecie w jednym kawałku, w tym momencie nie jestem w stanie określić modelu/marki gdyż zapięcie też skradziono, a kupowane było ze 2 lata temu(przez rok nieużywane). Jak będę w domu to poszukam faktury może tam będzie. Na policji byłem w środę zaraz po tym jak odszukałem S/N ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weronix Napisano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 takiego bike'a się niestety nie zostawia ( mogłeś go chociaż u portiera przechować albo coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 (edytowane) ja ze swoim xtc śpie Edytowane 15 Czerwca 2011 przez sPiDy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Fajny sprzęt...był Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi