Skocz do zawartości

[Rower] do 1800zł-lub części za 1300zł

przetak12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zamiar kupić rower mam 13 lat i 157 wzrostu trenuje obecnie na kross v5 z 2007 r tylko wymieniłem przerzutkę na sram x-5 a tak to all seria i właśnie mam trochę oszczędności i chcę kupić rower za 1800zł albo części do mojego v5 za 1300zł co lepej (odrazu mówie czemu jak nowy rower to więcej pieniędzy ponieważ jak bym kupował rower to bym v5 sprzedał za te 500zł dla kolegi bo chce kupić).

Mam zamiar kupić rower mam 13 lat i 157 wzrostu trenuje obecnie na kross v5 z 2007 r tylko wymieniłem przerzutkę na sram x-5 a tak to all seria i właśnie mam trochę oszczędności i chcę kupić rower za 1800zł albo części do mojego v5 za 1300zł co lepej (odrazu mówie czemu jak nowy rower to więcej pieniędzy ponieważ jak bym kupował rower to bym v5 sprzedał za te 500zł dla kolegi bo chce kupić).

Oczywiście rower mtb na ramie sztywnej
Napisano

Jeżeli masz klienta na ten rower i weżmie go za 500zł (nie wiem w jakim jest stanie) to go sprzedaj i kup jakiegoś Levela. Za 1800zł dostaniesz już A6, który ma dobra ramę, amora i osprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...