henieQ Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Witam ! Chciałbym zakupić felgę (26 cali) z jakąs oponką dętka, piastą oraz kaseta (7 rzędową ) Najlepiej jakby to było już złożone, tak żebym tylko sobie przełożył, bo chyba już więcej nie potrzebnuje aby przełożyć całe koło?
lyndowss Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Nie kupisz czegoś. Nigdy nie widziałem takiego zestawu, żeby ktoś sprzedawał. Będziesz musiał sam składać, albo oddać do serwisu żeby złożyli. Jeżeli nie umiesz składać, to najlepiej kup oponę, dętkę, całe koło pod kasetę 7 rzędową i samą kasetę. Może coś więcej byś napisał? Jakie przeznaczenie, ile masz pieniędzy na to?
henieQ Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Napisano 14 Czerwca 2011 No dobra, rower po prostu do zwyklej jazdy, chcialbym zeby to byly jak najmniejsze koszta, ale zeby to sie znow nie rozlecialo zaraz..
lyndowss Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 "Nie kupisz czegoś." <-- Tutaj nie dopisałem. mój błąd. Chodzi mi o to, że nie kupisz takie zestawu, bo nikt czegoś takiego nie sprzedaje. Musisz sam kupić i złożyć, albo kupić i oddać do serwisu, żeby to zrobili, lub całkowicie powierzyć to serwisowi i kupic u nich a potem żeby Ci złożyli. Jaki budżet? Ktoś Ci tu powinien pomóc ale konkretniej musisz opisać co chcesz.
henieQ Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Napisano 14 Czerwca 2011 Dobra, to samo koło z piastą i kasetą. Takie cos dostanę, nie? Dam rade coś takiego do 100zł z wysyłką normalnego dostać?
Yoshimitsu9 Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Wydaje mi się że tak za 100zł kupisz takie koło. Jeszcze jedno poszukaj , po częściach używanych, może tutaj nawet w dziale sprzedam. Pozdrawiam
lyndowss Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 http://allegro.pl/1b1-kolo-tyl-26-28-kaseta-7-shimano-promocja-i1651100630.html ja znalazłem coś takiego, ale zbytnio się nie znam, ale według mnie wygląda na porządne koło. To jest taki przykład, ale rzeczywiście rozejrzyj się za używkami, bo będą lepszej jakości.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.