Skocz do zawartości

[Koło] Pomoc w wyborze.

henieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Chciałbym zakupić felgę (26 cali) z jakąs oponką dętka, piastą oraz kaseta (7 rzędową )

Najlepiej jakby to było już złożone, tak żebym tylko sobie przełożył, bo chyba już więcej nie potrzebnuje aby przełożyć całe koło?

Napisano

Nie kupisz czegoś. Nigdy nie widziałem takiego zestawu, żeby ktoś sprzedawał. Będziesz musiał sam składać, albo oddać do serwisu żeby złożyli. Jeżeli nie umiesz składać, to najlepiej kup oponę, dętkę, całe koło pod kasetę 7 rzędową i samą kasetę. Może coś więcej byś napisał? Jakie przeznaczenie, ile masz pieniędzy na to?

Napisano

No dobra, rower po prostu do zwyklej jazdy, chcialbym zeby to byly jak najmniejsze koszta, ale zeby to sie znow nie rozlecialo zaraz..

Napisano

"Nie kupisz czegoś." <-- Tutaj nie dopisałem. mój błąd. Chodzi mi o to, że nie kupisz takie zestawu, bo nikt czegoś takiego nie sprzedaje. :icon_wink: Musisz sam kupić i złożyć, albo kupić i oddać do serwisu, żeby to zrobili, lub całkowicie powierzyć to serwisowi i kupic u nich a potem żeby Ci złożyli. Jaki budżet? Ktoś Ci tu powinien pomóc ale konkretniej musisz opisać co chcesz.

Napisano

Dobra, to samo koło z piastą i kasetą.

Takie cos dostanę, nie?

Dam rade coś takiego do 100zł z wysyłką normalnego dostać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...