Skocz do zawartości

Plan stworzenia grupy osob na wspolne wypady rowerowe

Andrzej1983

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajny pomysł ale jest z tym mały problem.Trudno się dopasować na systematyczne wypady,wiadomo - praca,nauka itd.Ja już w tym roku zaliczyłem cztery wycieczki z kumplami z tutejszego forum,myślę że jak śledzisz odpowiednie wątki to nie ma problemu aby się dołączyć.

Napisano

Wiesz co do tego forum to jestem na bierzaco nawet założyłem temat wypad do Krakowa zerknij jest na forum a co do ewentualnej paczki to myślę ze szlo by się jakoś dogadać co do wspólnych wypadów

Napisano

Andrzej1983, wydaje mi się, że gdybyś napisał na naszym regionalnym forum to byłaby dość duża grupa chętnych osób już Ursusek mówi o wypadzie do Krakowa od dłuższego czasu.

Napisano

Wszystko jeszcze zależy jak kto jeździ. Jeden lubi wypady 50 do 60 km, jeden gustuje w krótkich wypadach "na szczyt i z powrotem" . Najlepszym sposobem jest pisać na lokanych wątkach (np. Katowice, Tychy) i tam szukać kompanów. Ja już taką ekipę mam :D.

ps.

A tak w ogóle to w więcej niż 3 os. kiepsko się jedzie, chyba że się zrobi jakiś zlocik :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...