Faraday Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Witam Mam pytania dotyczące tego niezbędnika: http://allegro.pl/super-niezbednik-rowerowy-zestaw-naprawczy-4158-i1657073433.html 1. Do czego używa się kluczy oczkowych w rozmiarach 10 mm, 9 mm, 8 mm ? 2. Do czego używa się otwieracza? 3. Jak używa się wybijaka do demontażu łańcucha? Z góry dzięki za odpowiedź
nanek3 Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Widzę że znalazłeś prawdziwy niezbędnik, prawdziwego rowerzysty, Otwieracz do oranżady i nożyk do kiełbasek Ale jeżeli pytasz do czego służą oczkowe, to wnioskuję, że nie masz w rowerze takich śrub, tudzież nakrętek, więc na twoim miejscu rozglądałbym się tylko za imbusownikiem, a klej i łatki dokupił osobno. Miałem do czynienia z narzędnikiem o takiej budowie i powiem Ci, że to jest zło wcielone, nie dokręcisz niczego porządnie, bo plastik będzie się wyginał. Proponuję trochę droższy sam narzędnik: -kellys -merida Ja bym wybrał meridy, ze względu na dłuższe końcówki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.