swimfan Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witam mam dylemat co wybrac kasete XT czy dwie kasety sram PG-970 cena mniejwiecej podobna ,a czy XT przejedzie 2 razy wiecej?Naczytalem sie ze sram miekki jak maslo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 To zależy ile jeździsz ale Sram nie cieszy się dobrą opinią. więc ja bym nie miał takiego dylematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Bierz XT jak bedziesz o nią odpowiednio dbał to wykrecisz lekko 15kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 To zależy ile jeździsz ale Sram nie cieszy się dobrą opinią. więc ja bym nie miał takiego dylematu. no wiecej niz 5-6kkm na sezon na tym rowerze Bierz XT jak bedziesz o nią odpowiednio dbał to wykrecisz lekko 15kkm mhh metoda 3 lacuchow??? nizely wynik:) No nie mam mowy zebym na PG-970 przejechal okolo 7kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 ja juz przejechalem na pg 950 ponad 8kk i jeszcze nic nie skacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ja juz przejechalem na pg 950 ponad 8kk i jeszcze nic nie skacze mhh niezly wynik:) jestem ciekaw czy na jednym lacuchu ,czy na kliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.