Skocz do zawartości

[Warszawa] XC Warsaw Team - zapraszamy

roku

Rekomendowane odpowiedzi

Różnie, średnia raczej wyjdzie 22-24 km/h, ale wiadomo, czasem sie zatrzymamy średnia spadnie, czasem na plaskich odcinkach śmigamy 30km/h. Na szczeblu wszystko tak naprawdę wychodzi, kto daje radę, a kto nie. Za pierwszym razem umarłem tam prawie. A teraz już daję radę :)

heh dawno tu nie zaglądałem bo jakoś nikt się nie odzywał a tu proszę trochę się ruszyło

z moich doświadczeń ciężko jest zabrać osoby do jazdy - większość jak zobaczyło chmurke na niebie to już wymiękało ;) ze pogoda nie taka ale szzcerze w tym roku kiepsko z ta pogodą było ;( choć i tak daliśmy radę ;)

od kwietnia jezdzimy co weekend i różnie to bywa. Udało mi się zebrać kilka stałych osób inne przyjezdzaja tylko raz a potem już ich nie ma nie wiem czemu hm niektórych straszą km innych może coś innego ale myśle ze 80km to nie jest dużo ;) bo na 10km szkoda wyciągać rower ;)

co do tempa poruszanego tutaj.

u nas to wyglada podobnie to co napisał Yuurei "Jak ktoś chciał wyciąć to wycinał a potem czekał na rozwidleniu na resztę. A Ci mniej dysponowani tego dnia jechali swoim tempem" choć wiem ze niektórym to nie pasuje. Jak jest wiecej osób wtedy robią się grupki ale zawsze czekamy i dojezdzamy razem.

Choć szczerze powiem fajnie jak sie jezdzi ze srednia predkościa 20km lub trochę więcej bo jezdzić ponizej 15km jak na masie krytycznej to tez trochę męczy ;) i mniej się zwiedzi. Zaczeliśmy też łączyć wycieczki z pociagami tez fajny pomysł bo więcej można zwiedzić, bo wyjezdzanie z Warszawy stało sie już monotonne ;)

"Ja zawsze sobie powtarzam jak już jestem tak daleko to głupio by było zawrócić po 50 km. Miałbym niedosyt xd" hmmm były przypadki co zawróciły po 10km albo na samym spotkaniu jak usłyszały ze jedziemy nad Zegrze np ;)))

na zakończenie ciezko wszystkich zadowolić co do tempa, kierunku, dystansu, zwiedzania itp ale mysle ze najważniejsza jest atmosfera i aby sobie pojezdzić i pozwiedzać trochę okolic tak więc szerokości ;)

w niedziele ruszamy do Mazowieckiego Parku Krajobrazowego jak ktos chetny zapraszamy start 12.00 most Siekierkowski

pozdr

w niedziele ruszamy do Mazowieckiego Parku Krajobrazowego jak ktos chetny zapraszamy start 12.00 most Siekierkowski

Jeśli chcielibyście wybrać się z MPK na wschód:

Nie polecam lasu im Jana III Sobieskiego (proste, nudne ścieżki).

Polecam czerwony szlak pomiędzy Starą Miłosną a Wesołą, i szlaki pomiędzy Starą Miłosną, Radością a Zagórzem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...