Tooreck Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 witam czy ktoś z Was miał do czynienia z tymi korbami : ACCENT ?? Jak się sprawuja w praktyce, czy ich waga rzeczywiście jest taka jak piszą na stronce (700g) czy jak zwykle jest wieksza ?? Czy te korby będą lepszym wyborem od Truvativa FiveD czy może lepiej kupić sprawdzone FiveD ?? Moge te korby kupić zdecydowanie taniej od ceny sugerowanej przed dystrybutora i nie ukrywam że bardzo mi sie spodobały, chyba bardziej od Truvativa. A może jednak Shimano ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Ładne to ale raczej nie sprawdzone więc trochę ryzykowny zakup. Za 150zł wolałbym Deore jednak zależy za ile możesz ją kupic bo może warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 korbe moge dostac za 119- moze jeszcze pare złotych sie urwie, wizualnie podoba mi sie bardzo no ale wiadomo nie wszystko złoto co się swieci ciekawi mnie tylko czy faktycznie waży 700g... nikt jej nie ważył ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejx Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam !!! Bardzo sztywna i lekka korba .... waga prawie się zgadza cięższa o około 30-50 gram. Korby produkuje firma RPM więc myśle że naprawde warto. Warto również zwrócić uwage na model SONORA POLECAM !!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja mam taką i jest dobrze. Ja mam taką od 5k km i jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funkad Napisano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Przymierzam się do zakupu korby Accent Tacoma, jeśli ktoś posiada, to proszę o więcej opinii odnośnie tej korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Korbę polecam, choć co prawda nie mam tej korby pod nazwą Accent Tacoma, ale... Dartmoor Rebel! Bo ich ramiona wrz z pająkiem są IDENTYCZNE! A Rebel wytrzymuje naprawdę pokaźne hardkory na dircie, streecie itp., nigdy nie zawiódł, i tak naprawdę od Tacomy różni się li tylko tarczami i napisem (serio, serio! ). Za katalogowe pieniądze opłacałaby się średnio (zbyt mala różnica do Deore), ale za <120PLN już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommyride Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Bardzo fajna korba; waży trochę więcej niż podaje producent (dokładnie nie pamiętam w tej chwili) ale jest odpowiednio sztywna i estetycznie wykonana. Za takie pieniądze to polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funkad Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No to na przyszły sezon kupię tą korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.