Skocz do zawartości

[Amortyzator przód] jaki w cenie do 200 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Potrzebuję opinii, który amorek, byłby dla mnie najlepszy.

Ważę 80 kg i chciałbym żeby można było zmieniać w nim stopień twardości (sprężyna, pokrętło), blokady mieć nie musi, ale może.

Najważniejsze jest żeby był dostosowany wagowo ( nie dobijał z byle dołka), blokowanie skoku to tylko opcja.

Stronę z amortyzatorami do 200 zł na allegro macie [0]=&a_text_i[420][1]=&a_enum[52]=1&a_enum[316]=all&a_enum[165]=all&a_text_f[416][0]=&a_text_f[416][1]="]tutaj

Zastanawiałem się nad RST Gila T6 100 mm, ale nie wiem czy będzie dobry do mojej wagi.

Aha no i najważniejsze kryterium to cena (jak najmniejsza)

• Mod Team
Napisano

Takie wymagania w takim budżecie to tylko w erze ... Gila to padło szkoda kasy lepszy jakis suntour ale za 200zł to ... dozbieraj troche lepiej.

Napisano

Polecam poszukac na allegro jakss ciekawa uzywke np. manitou black comp, manitou axel, moze jakiegos RS Judy z blokada... Moim skromnym zdaniem lepiej kupic widelec uzywany z wyzszej polki niz byle co nowe.

• Mod Team
Napisano

Xcr ze standardowa sprezyną bedzie zamiękki zdecydowanie, szukaj uzywek albo dozbiraj grosza bo 200zł to sredniej klasy piasta kosztuje ...

• Mod Team
Napisano

Za jakie 300zł juz mozna by szukać raidona a to juz przyzwioty amor w wersji Air sobie do dostosujesz do warunków i swoje wagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...