Skocz do zawartości

[Manetki] Alivio gdzie kupi?

Ziomek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w nowym roku!

Przeczytalem wczesniej post Goscia-Goscia na temat manetek i klamkomanetek Shimano! Mialem podobny problem, ale juz zdecydowalem - Shimano Alivio! I pojawil sie kolejny problem z ktorym chce do Was sie zwrocic! Obecnie wszystkie sklepy proponuja naped 3 x 8! Tak sie sklada ze ja posiadam naped 3 x 7.

Chcilbym Was zapytac (ludzi z Warszawy) o sklepy te "na rogu" i te internetowe: gdzie mozna znalezc manetki SHIMANO ALIVIO 3 X 7?

Pozdrawiam

Dzieki Zaba! Wczoraj przez pol dnia lazilem po sklepach rowerowych w Warszawie i wszedzie mowili mi ze Shimano juz nie wypuszcza 3 x 7. Wszyscy teraz stawiaja na 8. Doradzili mi by barc 8 z tego wzgledu, ze to nie koliduje z kaseta 7 Shimano Altus. Mozna przy tylnej przezytce odkrecic srubke i przyblokowac skok na najwyzsza zebatke. Mysle rowniez o zakupie nowej tylnej przezutce Shimano Alivio 8 biegowej, tyle ze na jakis czas pozostane przy kasecie 7-rzedowej Altusa. Chyba mozna tak zrobic, prawda? Albo mnie oświećcie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...