Slovian Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Witam. Mało w życiu bawiłem się w fora więc nie wiem czy dobrze na pewno przeszukałem, od razu uprzedzam nie bijcie Ale przejdę do sedna. Planowałem od dłuższego czasu złożyć rowerek ponieważ przez ostatnie 2-3 lata jeżdżę na tzw. marketówce. Jednak po pewnym czasie znalazłem w katalogu Go-sport pewien rower, a mianowicie Scrapper Ar2. Wszystko fajnie, takie prawie jak bym chętnie sam składał, tylko małe pytanko: co to jest za firma? Jakiej klasy jest to rower i czy warto go kupić mając budżet do 1900zł? Za ok 2 lata zamierzam kupić lepszy rower ale na razie chciałem właśnie ten. Koleś w sklepie wyjaśniał mi coś o tym, że to Kross z przemalowaną ramą, ale chyba na tym forum czytałem, że Scrappery składają we Francji(WTF?) Więc, jakby ktoś posiadał jakieś informacje na temat tej firmy czy roweru to dajcie znać, bo nie chcę kupić chłamu. pozdrawiam Slovian PS.:Przepraszam za ewentualne błędy ortograficzne, komp mi się cały czas psuje i usunęło mi słowniki z opery
Grand231 Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Cena tego roweru jest mocno zawyżona w stosunku do osprzętu jakim dysponuje, jest to jakby nie patrzeć Kross Level A2 który kosztuje ok 1200 zł z hamulcami hydraulicznymi SH 485 które są warte max 250 zł, czyli mamy cenę ok 1500 zł więc o 500 zł niższą niż rower który podałeś a będziesz miał to samo co gdybyś kupił Scrappera.
rastatajm Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Scrapper to rower z Go Sportu i to jest właśnie marka tego roweru sprzedawane są one tylko w tej sieci sklepów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.