zico8 Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Witam, Dopiero rozpoczynam przygodę z rowerami i chciałbym zakupić jakiś w cenie ok. 1300-1500zł. Jazda będzie różnorodna - szosa, dróżki leśne, górki itp. Wiem, że za tą cenę nie będzie żadnej rewelacji ale na początek przygody nie chciałbym inwestować większych pieniędzy. Po kilku tygodniach przeszukiwań internetu mam kilka faworytów: SCHWINN MESA GS MERIDA MATTS 40V AUTHOR BASIC KROSS LEVEL A2 najbardziej przychylam się póki co Krossowi A2 i Schwinowi Mesa, Co o nich sądzicie? A może jakieś inne propozycje? Pozdrawiam
ziemian Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Witam Zdecydowanie KROSS A2 wygrywa z tymi rowerumi co podałeś, ale nie bierz z 2011 roku- osprzęt zdecydowanie goszy od KROSS A2 XT 2009 rocznik. Rowerek o najlepszym osprzęcie jeżeli chodzi o roczniki. W tej cenie nie dostaniesz lepszego osprzętu. Rower idealny na początek, sam na nim jeżdżę ponad rok i jestem mega zadowolony wszystko chodzi jak powinno. Tu masz link: http://allegro.pl/kross-level-a2-17-deore-xt-kask-gratis-sprawdz-i1641465719.html Jedyne co nie napisałeś to swój wzrost. Polecam i pozdrawiam
Mod Team Franio Napisano 10 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 10 Czerwca 2011 Zamykam i odsyłam do wyszukiwarki - takich tematów na forum jest naprawdę sporo. Wystarczy poczytać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.