Freeman89 Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Witam, ja może z mało elokwentnym i skomplikowanym pytaniem ale jestem niepewny co do tego zacisku i opisów producenta, mianowicie czy ten zacisk nadaje się do każdej piasty pod 9mm? lub inaczej czy złoże go do novateca na 9mm tył? Aby sprecyzować i naprowadzić Was podaje Wam link do tego produktu. http://allegro.pl/zaciski-do-piast-dartmoor-bolt-kolory-przod-tyl-i1648766084.html Pozdrawiam Free
Mod Team sznib Napisano 10 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 10 Czerwca 2011 Mam bolty już drugi sezon, zero problemów, tylną piastę mam Darmoora Freeforce, czyli Novateca z logiem Darta i jest ok.
marky5 Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Również używam tych zacisków,bardzo solidne zaciski.
Freeman89 Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Napisano 10 Czerwca 2011 Dziękuje za Odp:) zaraz je zamawiam:) Pozdrawiam Free
dobry Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 polecam, żebyś skorzystał z wyszukiwarki. Tematy o tych zaciskach były. Też miałem, przedni, od zbyt częstego zaciskania o otwierania stracił gwint. Ale i tak polecam. W rowerze żonki się sprawdzają bez problemów póki co, ale nasmarowałem smarem stałym gwinty przed zaciśnięciem. Gwint wtedy zakręca się gładko, bez skoków i stęknięć, przez które przypadkiem można by zakręcić za mocno i przekręcić gwint.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.