Freeman89 Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witam, ja może z mało elokwentnym i skomplikowanym pytaniem ale jestem niepewny co do tego zacisku i opisów producenta, mianowicie czy ten zacisk nadaje się do każdej piasty pod 9mm? lub inaczej czy złoże go do novateca na 9mm tył? Aby sprecyzować i naprowadzić Was podaje Wam link do tego produktu. http://allegro.pl/zaciski-do-piast-dartmoor-bolt-kolory-przod-tyl-i1648766084.html Pozdrawiam Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mam bolty już drugi sezon, zero problemów, tylną piastę mam Darmoora Freeforce, czyli Novateca z logiem Darta i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Również używam tych zacisków,bardzo solidne zaciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freeman89 Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Dziękuje za Odp:) zaraz je zamawiam:) Pozdrawiam Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 polecam, żebyś skorzystał z wyszukiwarki. Tematy o tych zaciskach były. Też miałem, przedni, od zbyt częstego zaciskania o otwierania stracił gwint. Ale i tak polecam. W rowerze żonki się sprawdzają bez problemów póki co, ale nasmarowałem smarem stałym gwinty przed zaciśnięciem. Gwint wtedy zakręca się gładko, bez skoków i stęknięć, przez które przypadkiem można by zakręcić za mocno i przekręcić gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mało było tematów o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.