Skocz do zawartości

[Wyjazd]Warszawa

Olgaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyburzyć? oszaleli chyba.

Ja już planowałam zorganizować tam swój slub za 20 lat ;D

Sama nawet nie chcę tam jechać stąd ten wątek.

Jestem kobietą i moja orientacja w terenie wynosi -1000 więc zapewne bym tam nie trafiła. ;]

Napisano

miejscówa fajna. szkoda jej. można by zebrać ekipę, oczyścić tam trochę i zrobić jakąś imprezę typu ostre koło - fixed gear - hipster - lans - łomianki.

Napisano

Ja nigdy tam nie byłem, ale moim zdaniem zdjęcia wskazują na to, że żadne miotły ani szpadle nic tutaj nie dadzą. Ale jeśli jestem w błędzie to też chętnie bym obczaił tą miejscówkę:)

Napisano

Jeśli ktoś mnie w Warszawie przygarnie to nie widzę problemu.

"miotła" , "szpadel" , "zamaitać" , " naprawiać"

to mimo wszystko nie tak straszne słowa ;] i chętnie się z nimi uporam dla samej miejscowki.

Zorganizujmy tam pożegnanie toru zanim przerobią go na basen ;]

Napisano

W temacie o welodromach pytałem się o ten tor, ale nikt się nie odezwał... Teraz to już można się tylko symbolicznie z nim pożegnać co już wielu robiło sądząc po ilości szkła. Jakby się ktoś tam wybierał to też mogę podjechać.

Napisano

Skoro tam tyle szkła to myślę , że nie żegnali się z Nim rowerzysci z prawdziwego zdarzenia.

Dla mnie taki tor to miejsce święte. Zabiłabym za każdy okruszek ;]

Napisano

No niestety miejsce jest zaniedbane, ale ma swoją historię i mimo wszystko rozkochało mnie w sobie.

Byłabym w stanie nawet przyjechać i skosić to trawsko żeby następnie pożegnać jakoś to miejsce ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...