hojni Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Cześć, Dominika jestem Planuję w wakacje ogarnąć wyprawę rowerem wzdłuż wybrzeża Bałtyku, Olsztyn-Trójmiasto-Kamień Pomorski - cuś w ten deseń. Jeżeli chodzi o termin, myślałam raczej o lipcu ale to jest kwestia do dogadania Mam za sobą już kilka kilkudniowych wypraw. Mam duże poczucie humoru i dystans do siebie. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam ciepło! Płeć nie gra roli. A wiek: 17-25. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KenjiX1G Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Zainteresowało mnie, bo sam coś podobnego planowałem. Ile zakładasz osób? Ile dni(czy będzie pośpiech?) ? Ile km? Ja chwilowo gwarantować, że się skusze zbytnio nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hojni Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Zainteresowało mnie, bo sam coś podobnego planowałem. Ile zakładasz osób? Ile dni(czy będzie pośpiech?) ? Ile km? Ja chwilowo gwarantować, że się skusze zbytnio nie mogę. Niewiele, myślę, że 2-3 byłoby najs, bo wtedy najłatwiej dostosować sobie tempo Na spokojnie, bez pośpiechu i przede wszytkim na spontanie. Myślę, że na początek pierwsze dni do 100km a potem 100-150. Nie mogę tego tak dokładnie ogarnąć, bo to zależy od pogody. Ważne, żeby znaleźć spoko ekipę wtedy już wszystko na spontanie można ogarnąć w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ostatnio zacząłem myśleć o podobnym wypadzie na zakończeniu sesji. Podobno lepiej jechać z zachodu na wschód - w tę stronę wiatr generalnie bardziej sprzyja (a przynajmniej mniej przeszkadza:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hojni Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ostatnio zacząłem myśleć o podobnym wypadzie na zakończeniu sesji. Podobno lepiej jechać z zachodu na wschód - w tę stronę wiatr generalnie bardziej sprzyja (a przynajmniej mniej przeszkadza:)) Racja, racja. To co, jaccunio? Jedziemy? Odezwij się do mnie na gadu, jak jesteś chętny - 7065400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosh Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 czad. ja chętnie chętnie,ale w lipcu przestanę się mieścić w Twoje widełki wiekowe;P poza tym raczej nie wyrwę się z domu na kilka dni- ssak wisi na piersi;) ale chciałabym. ale z chęcią przebyłam bym odcinek z Wami w okolicach słowinskiego parku narodowego Ustka-> Łeba. Dajcie znać czy w ogóle taq wyprawa dojdzie do skutku. no I kiedy. ja mieszkam k Lęborka. znam pomorze w strzępach tzn na pewnych odcinkach to jak co pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ania870 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Tak akurat się składa, że w zeszłym roku przejechałam odcinek od Mrzeżyna do Darłówka i pierwszy raz w życiu żałowałam, że jeżdżę na kolarzówce a nie na jakimś góralu. Powodem tego był stan dróg na naszym pomorzu - jest koszmarny - dziura na dziurze i koleiny - cała przyjemność jazdy gdzieś umyka przez to. Dlatego szybko zrezygnowałam z dalszego zwiedzania wybrzeża. Chce Wam poprostu przekazać, żebyście zaopatrzyli się w dobre górale z szerokimi i grubymi oponami, żeby móc jechać nie wpatrując się w stan pobocza, którym będziecie jechać zamiast na krajobraz i inne rzeczy z najbliższego otoczenia. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.