Czikita Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam, niedawno zakupiłem swoją pierwszą szosę (Author a3304)i chciałbym wybrać jakiś kask, który jest w miarę solidny, dobrze leży na głowie, kolorystycznie pasuje pod rower (niebiesko-biały)i jest w miarę tani. Dziękuję za propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Najlepiej się przejechać do sklepu. Co jak co, ale odzież trzeba najlepiej przymierzyć i zobaczyć jak leży. Każdy przecież ma inny kształt głowy. Na pewno do 200zł uda Ci się coś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 co to dla ciebie znaczy "tani".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 To Ty twierdzisz, że 200zł to mało. Spójrz na swój temat. "[kask] Jaki wybrać za małą kasę (200zł)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ja nie zobaczyłem tego nawiasu w temacie, a ty nie zobaczyłeś że to nie mój temat. Pytałem autora co to znaczy "tanio" bo myslałem że nie napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czikita Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Mam zamiar udać się do sklepu w celu kupna, albo przymiarki jak będzie dużo drożej niż na allegro, tylko chciałbym wiedzieć na czym stoję i jakiego okrycia szukać, a co omijać. Proszę o konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Na szosę okrycia bez daszku. Jest wiele dobrych firm, nie można powiedzieć, że jakaś jest zła. Wybór kasku zależy od dopasowania do głowy, wagi, ilości i jakości wentylowania. Na to trzeba patrzeć. Niektórzy polecają kaski Bell ( http://allegro.pl/nowy-kask-bell-solar-54-61-kurier-0zl-i1657786577.html ), niektórzy polecają MET (http://allegro.pl/nowy-kask-met-zefiro-unisize-wyprzedaz-i1657787360.html). Patrz na wentylacje i kolorystykę jaka będzie CI pasowała, to sobie coś wybierzesz. Poszukaj jeszcze tutaj: http://www.bikestacja.pl/kaski-okulary-kaski-szosowe-c-684_63_711.html?page=1&sort=3a&osCsid=92o8vbs57pu4kjij34m3f3at12 (Daszki zawsze można odczepić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 proszę o usunięcie, nie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dracozao Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam. Również poszukuję kasku w okolicach 200zł jednak jestem gotów dopłacić kilkadziesiąt pln lub polować na okazję by kask miał dobry przewiew i był lekki. Co lekkiego i przewiewnego polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.