MMMAAACCC7 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Z tego co wyczytałem na boku opony przednia musi być /\, a tylna na odwrót czyli bieżnikiem \/ też o tym on mówi i tylko się upewnia
JaniszMTB Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Dzięki panowie za utrwalenie mnie w tym przekonaniu, na to wychodzi ze dobrze założyłem opony Pozdrower.
Bogdan92 Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Najlepiej założyć opony zgodnie z zaleceniami producenta. Nie zawsze opony muszą być identycznie założone z tyłu i z przodu. Przykładowo Rocket Rony są zaprojektowane tak, że tylna opona powinna toczyć się niejako "do tyłu", dzięki czemu w terenie zyskuje lepszą trakcję. Przednia natomiast lepiej wybiera drogę.
djwiocha Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Tak samo u moich Table Top, dopiero niedawno założyłem tak jak powinny być (dzięki temu tematowi) i muszę przyznać że jest zmiana na lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.