Gość grzelcio Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Strona zawiera: - opisy szlaków rowerowych w Puławach i okolicy - opisy szlaków pieszych turystycznych - informacje dotyczące wyścigów i grup kolarskich z Puław i wiele więcej... ZAPRASZAM !!! http://www.rower.ir.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Bades_* Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Największe wrażenie na mnie zrobiła ta wyprawa 400 km w ciągu jednej doby a w tym roku nie ma być gorzej . Ja dziś tnz. wczoraj zrobiłam 80,606 km i myślałam gdy przyszedł kryzys, że nie podołam wrócić do domu ale kryzys minął i jestem zadowolona z wycieczki. Za te Wasze pomysły należą się głośne brawa :wink: Ten opis tych 400 km zainspirował mnie troszeczkę i przybyło pomysłów gdzie by pojechać, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko za skorzystanie z wytyczonej tamtej traski. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bades Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ten post wyżej to naturalnie ja Bades Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.