jedenkg Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam, Zebrane w jednym miejscu zdjęcia pań, które aktywnie dają radę na rowerach - niektóre śmigają po górach umorusane w błocie, inne ciągną rower z sakwami ważący połowę tego co one Zapraszam do galerii: Aktywne dziewczyny - Fotowyprawy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 czesc to niezle ogry ,jak widze. jedynie pare ksiezniczke znalazlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Nie jedna by nas pobiła ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 [kobiety] Na roweruch - Foty Tutaj macie więcej Przeniosłem do odpowiedniego działu Kosma nie oceniaj ludzi tylko po wyglądzie i licz się trochę ze słowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 no tak ,bo ta galeria to ma na celu ukazanie piekna dusz tych kobiet ,a nie chodzi przeciez tylko o wyglad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Kosma, w imieniu ogrów, czuję się obrażona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoza Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 TA fotka jest świetna. Też bym pojeździł ze swoją ale ma alergię na sport Ps. Piękne rejony odwiedzacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedenkg Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Dzięki.. Tu jest w kolorze i wygląda chyba lepiej: http://fotowyprawy.com/index.php/aktywne-dziewczyny-galeria/?nggpage=4 Fakt, trochę się już nazbierało tych odwiedzonych terenów A sprawa z paniami jest o tyle ciekawa, że mają większe zacięcie do roweru niż znani mi faceci.. :-) A poza tym zawsze potem miło popatrzeć na fotki po wycieczce lub wyprawie kg -- fotowyprawy.com Przeniosłem do odpowiedniego działu hmm... Można wiedzieć czym się kierowałeś przenosząc post ze zdjęciami rowerowymi wyjętymi z kontekstu wypraw rowerowych i wycieczek rowerowych do działu "NIERowerowe.."? k. -- fotowyprawy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comedian Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Kurde, czemu większość kobiet, której pasją jest rower musi przypominać faceta? Uogólniam, bo oczywiście są wyjątki, ale znaleźć fajną dupcię na rowerze graniczy z cudem Na szczęście na scenie międzynarodowej wyglądamy trochę inaczej, bo reprezentuje nas Maja Włoszczowska: Z taką to bym pojeździł A drugi wyjątek od reguły to Pani jeżdżąca na czerwonym Cannondale'u w chorzowskim parku(pozdrawiam ciepło ). Niestety zdjęć nie mam :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Przeniosłem do odpowiedniego działu hmm... Można wiedzieć czym się kierowałeś przenosząc post ze zdjęciami rowerowymi wyjętymi z kontekstu wypraw rowerowych i wycieczek rowerowych do działu "NIERowerowe.."? Tak można, po trochę opisem tego działu, ale przede wszystkim tym, że temat który podlinkowałem w poprzednim poście był również w tym dziale. Ojj panowie grabicie sobie u płci przeciwnej, tyle w tym temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Kosma, w imieniu ogrów, czuję się obrażona. to przepraszam,nie chcialem nikogo urazic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 A drugi wyjątek od reguły to Pani jeżdżąca na czerwonym Cannondale'u w chorzowskim parku(pozdrawiam ciepło ). Widziałem i mogę potwierdzić . Też ciepło pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.