K ] T [ K Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Witam ! Zamierzam kupic nowe kola do swojego bike-a , Jako ze przez jakis czas musze jeszcze przewegetowac na v-kach a w planach ( no meze juz w fazie projektow =) ) mam tarczowki myslalem aby kupic odrazu piasty pod tarcze obrecze z oczywistych przyczyn pod v-ki jednak zastanawiam sie czy to podejdzie mi do obecnego bike-a ? z tego co mi wiadomo to z jednej strony szprychy przy piastach pod tarczowki sa krotsze ( ? ) czy to jakos uniemozliwi kozystanie z v-ek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Szprychy przy piastach są krótsze z powody wysokiego kołnierza piasty ,ale z tego co wiem to z obu stron a nie z jednej .A czy bedziesz mógł korzystać z v-ek jasne bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 co do dlugosci szprych to roznie to bywa nieraz w tylnije jestes w stanie na jednej dlugosci szprych zlozyc kolo pod tarcze a nieraz z przodu trzeba roznej dlugosci-bardzo roznie zalezy od modelu piasty a dlugosc szprych nie ma nic wspolnego z mozliwoscia uzywania V-kow jesli tylko obrecz jest pod Vki mozesz takowych uzywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Najważniejsze są obręcze, bo przecież jak obręcz będzie inaczej wyprofilowana, to Ci klocki nie będą dotykać do obręczy i pupa:), ale informacja pod jakie hamulce jest obręcz z reguły zawsze jest napisana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.